Jégkorongozók vs. szurkolók incidens Miskolcon

Akt.:
Jégkorongozók vs. szurkolók incidens Miskolcon
Miskolc – Egy szombat esti DVTK szurkoló-játékos incidensről számolt be az Ultras Diósgyőr Facebook oldalán egy jelen lévő diósgyőri drukker.

Tisztelt Ultras Diósgyőr. 9 éves korom óta abban élek, amiben Ti. Első hazai meccsem óta élek, halok a városomért és a csapatért. Tény, hogy nem vagyok egy szurkolói csoport tagja sem, de a véleményemen ez nem változtat. Mindig titeket követtelek, és barátaim is. Egy rossz élményemet szeretném megosztani veletek, ami a mai napon történt. Barátaimmal, szurkoló társaimmal úgy döntöttünk, hogy megünnepeljük a Diósgyőr születésnapját. A Rockwell discoban került erre sor, ahol belebotlottunk a Miskolci jegesmedvék csapatának tagjaiba. Egyik barátomba bele is kötöttek, nem feltételezhetem, hogy ittasak voltak (sportemberekről, mint tudjuk Miskolcon elég hihetetlen). A srácot kiütötték azonnal, majd bejött és szólt, hogy balhé van. A kidobók próbálták eltussolni a dolgot, kitessékelték a sportolóinkat, majd mi is távoztunk. Kint újra egymásra találtunk. 6 sportoló várt ránk, nyilván esélyünk sem volt, védtük egymást, de reménytelenül. Most az orvosi ügyeletről írok, mindannyian kezelésre várunk, de ezt túléljük. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy ekkora csalódást okoznak azzal a címerrel a ruhájukon, amiért megtennék mindent. El kellett fogadnom azt, hogy próbálják kiölni a szenvedélyt, azt is hogy azokat az embereket próbálják kiiktatni, akik a legtöbbet tesznek a Magyar sikerekért. De ezt nem tudom elviselni, hogy válogatott sportolók, autogram helyett pofonokat osztanak és a barátaimmal az ünneplés után a kórházi kezelést várjuk. Nem panaszkodni szeretnék. Nem az ütések fájnak, azok begyógyulnak. De a seb, amit okoztak a lelkünkben, kiölte a szenvedélyt, amit Ti adtatok nekünk. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen még egy példa arra, hogy nem csak a külső tényezők hátráltatnak, belülről is kezd romlani a dolog. A városom, a csapatom, így vesztette el, három hűséges szimpatizánsát, mi így vesztettük el a fél életünket. Nincs semmi háttér szándékom, kérlek ne tegyétek ki sehová. Ti vagytok a legnagyobbak, életem végéig csodálni foglak titeket. Köszönöm, ha végigolvassátok és köszönök mindent, amit értünk tettetek, még ha nem is gondoljátok mennyi minden is ez. Feljelentéstől eltekintünk már csak azért is, mert fontos, hogy legalább a pályán viselkedjenek példaképként, ha már az életben nem sikerül.

Forrás: Ultras Diósgyőr


Folyik a vizsgálat

A DVTK mindig egyformán büszke lehetett sportolóira és szurkolóira, éppen ezért különösen fájóak minden diósgyőri számára a jégkorongozóink és drukkereink konfliktusáról szóló hírek. Klubunkhoz egymásnak ellentmondó információk jutottak el a szombatról vasárnapra virradó éjszaka az egyik miskolci szórakozóhelyen történtekről.A DVTK Jegesmedvék közleménye.
hirdetés


hirdet�s