BOON - Sport - DVTK

2017.09.19. 08:05

DVTK vs. Paks - Olaj a tűzre: kezezés előzhette meg a paksiak első találatát

Miskolc - A bírónak még nincs videója, nekünk viszont van! Érvénytelennek tűnik a vendégek egyik gólja, más kérdés, hogy másik hármat is beszedett a DVTK.

Miskolc - A bírónak még nincs videója, nekünk viszont van! Érvénytelennek tűnik a vendégek egyik gólja, más kérdés, hogy másik hármat is beszedett a DVTK.

Viharos utóéletű bajnoki meccseket játszik a DVTK idén ősszel, a csapat a sorozatos bírói tévedéseket is a nyakába kell vegye. A megelőző négy bajnokin több, mérkőzést befolyásoló bírói hiba sújtotta a borsodi gárdát.

A hatodik fordulóban lesgólból egyenlített az Újpest, valamint egy súlyos szabálytalanság után elért találat a Debrecen elleni bajnokin is élénken él még a diósgyőri fejekben.

Your browser does not support the video tag.


[poll id="1546"]


A Paks elleni mérkőzés a miskolci szurkolók számára - a vereségen túl - leginkább Makrai Gábor les miatt érvénytelenített találata miatt beszédtéma, de a vendégcsapat első gólja is vitatható körülmények között esett. A visszajátszásból úgy tűnik Bartha László kezéről került a hálóba a labda, a gólt követően a DVTK védői azonnal reklamálják is a kezezést.

A bohózatot tetézi, hogy a támadás alatt egyszerre két labda volt a pályán.



[related-post post_id="3619781"]

[related-post post_id="3612194"]

[related-post post_id="3589261"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!