ERDON Országos hírek

2007.11.15. 16:16

A rendőrség tört rá az Aranypálma-díjas film főszereplőjére

<p><P>Hasonló nevű gyerekcsempésszel tévesztette össze az olasz rendőrség a cannes-i filmfesztiválon az Aranypálma-díjat elnyerő "4 hónap, 3 hét és 2 nap" című román film egyik női főszereplőjét, Laura Vasiliut (vasziliu) - írja csütörtökön a román sajtó. Torinóban az olasz hatóságok éjszaka törtek rá a szállodai szobájában pihenő román színésznőre. </P></p>

A Vasiliut letartóztatni akaró rendőrök mindössze akkor ismerték el tévedésüket, amikor a nő szerződéssel bizonyította, hogy filmforgatáson vesz részt.

A torinói román külképviselet magyarázatot kért a hatóságoktól a brutális fellépésért. Alexandru Dumitrescu konzul tájékoztatása szerint Laura Vasiliu nem óhajt feljelentést tenni. A színésznőt más hotelbe költöztették a forgatás december közepei befejezéséig.

A román külügyminisztérium tájékoztatása szerint egyelőre semmit nem léptek ez ügyben, mivel a színésznő teljes diszkréciót kért a kellemetlen esemény kapcsán - írja a Hotnews hírportál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!