BOON - Sport - DVTK

2017.06.16. 11:31

Stadionhelyzet: DVTK-vezetők Kövesden

Mezőkövesd, Miskolc - Csütörtökön délután Mezőkövesden jártak a DVTK vezetői.

Mezőkövesd, Miskolc - Csütörtökön délután Mezőkövesden jártak a DVTK vezetői.

Szabó Tamás, a diósgyőri klub ügyvezetője háromfős delegáció élén, esetleges stadion használat ügyében járt csütörtökön Mezőkövesden.

– Abban állapodtunk meg, hogy a piros-fehérek nálunk rendezik meg majd a DVTK – Debreceni VSC találkozót, ezt ugyanis nem tarthatják a hajdúsági megyeszékhelyen, ahol információink szerint a hazai meccseik lesznek – mondta Bocsi Anna, a Mezőkövesd Zsóry FC Kft. ügyvezető igazgatója. – A pályánkat rendbe tettük, közben pedig megnézettük. Azt a terhelést, amit eddig kapott, nem bírná el, ennek következtében két NB I-es csapatot sem.

Lapunk úgy tudja, hogy a DVTK vezetői az élvonalba frissen feljutott Balmazújvárossal is egyeztettek létesítmény bérlés ügyében, de mivel itt alig valamivel több, mint 2000 néző tudna helyet foglalni, ezért inkább Debrecenben játsszák hazai bajnokijainak többségét.

Kövesdi fejlesztések

A kövesdi igazgatónő klubjának TAO-s fejlesztéseiről is beszámolt. A kézilabdapálya méretű műfüves játékterük átépítése most folyik, új felületet kap, átadásának határideje június 30. A stadionban kicserélik az eredményjelzőt, a közönség nagyméretű tájékoztató tábláról informálódhat majd. Az alácsövezett pályát hamarosan rácsatlakoztatják a kazánra, így fűthetővé válik a gyepszőnyeg, ezzel pedig újabb nagy lépést tesznek előre. A vendégparkoló jelenleg még köves, de bitumenesre cserélik, a tűzoltópályán lévő öltözőépületet pedig bővítik.

ÉM-KT



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!