BOON - Sport - DVTK

2017.06.03. 14:28

A rendőrséggel kerestette a focistáját a DVTK

Miskolc - Két olyan játékosa is van a DVTK-nak, akiknek ugyan élő szerződésük van, de ennek ellenére nem voltak tagjai a piros-fehér gárda első keretének tavasszal.

Miskolc - Két olyan játékosa is van a DVTK-nak, akiknek ugyan élő szerződésük van, de ennek ellenére nem voltak tagjai a piros-fehér gárda első keretének tavasszal.

Halmai Ramon esete a tisztább, átadólistára tették, és mivel télen nem váltott klubot, így tavasszal – amikor nem bajlódott sérüléssel – az NB III-ban, a Diósgyőri VTK tartalékcsapatában szerepelt.

Az elefántcsontparti Georges Griffithsről csak annyit tudni hivatalosan, hogy nem jelent meg az alapozás kezdetén.

Az UEFA elé kerülhet az ügy

Lapunk úgy tudja, hogy az eltűnt játékos felkutatására a DVTK tett lépéseket, a rendőrségi bejelentés után a rendvédelmi szerv munkatársai meg is találták a labdarúgót, egy miskolci lakásban. Vagyis a játékos ép és egészséges, csak éppen edzésekre nem járt, éppen ezért a klub fizetést sem folyósított neki.

– Halmai klubunk engedélyével csapatot keres magának, és arra van esély, hogy Ausztriában folytassa a labdarúgást. Griffiths esetében nem látunk tisztán, még az is lehet, hogy arra próbál játszani saját vagy hozzá közel álló más személy ötlete alapján, hogy a klubunkkal kötött szerződése idő előtt megszűnjön, és emiatt nem tartom kizártnak, hogy ez az ügy a jövőben esetleg az Európai Labdarúgó Szövetség elé kerül – mondta Benczés Miklós.

ÉM-BCS



Egy-két DVTK-játékos iránt komoly az érdeklődés

Néhány napja ért véget a labdarúgó NB I 2016/17-es idénye, és nem sok idejük van a pihenésre a játékosoknak, az edzői stáb tagjainak, hiszen két hét múlva ilyenkor már a 2017/18-as idényre való felkészülés jegyében vesznek részt edzéseken.

DVTK: Ilyen izgalmak közepette más pozícióért küzdene Bódog Tamás

A diósgyőri labdarúgó­csapat szakvezetője Novothnyval és Makraival is szívesen dolgozna tovább. Interjú Bódog Tamással, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzőjével.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!