BOON - Sport - DVTK

2017.02.22. 09:14

MLSZ: újra egymillió forintra büntették a DVTK ügyvezetőjét

Budapest, Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi, február 21-i ülésén a DVTK-t érintő határozatokat is hozott.

Budapest, Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi, február 21-i ülésén a DVTK-t érintő határozatokat is hozott.

Eszerint a legutóbbi, Mezőkövesd Zsóry FC elleni találkozón kiállított Ugrai Roland 1 meccsre szóló eltiltást kapott a testülettől.

Ezenkívül a fegyelmi bizottság új eljárás keretében Szabó Tamást, a Diósgyőr ügyvezetőjét – mert a sportszervezete honlapján 2016. december 8. napján megjelent nyilatkozatában olyan tényre közvetlenül utaló kifejezéseket használt, amelyek alkalmasak arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassák – 1 000 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. Az MLSZ fb január 12-én már megbüntette ugyanilyen összegre a sportvezetőt, aki azonban fellebbezett. A fellebbviteli bizottság február 2-án hatályon kívül helyezte ezt a döntést, és új eljárást rendelt el – ez született meg most.

A rendezési hiányosságokkal, szurkolói rendzavarásokkal kapcsolatos ügyeket a bizottság csütörtökön tárgyalja.



A DVTK ügyvezetője változásokat sürget a magyar fociban

Miskolc - Az elmúlt időszakban több alkalommal is a Diósgyőri VTK-t érintő, legalábbis vitatható ítéleteket hozott az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. Erről nyilatkozott csütörtökön délelőtt Szabó Tamás ügyvezető a klub honlapján


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!