BOON - Sport - DVTK

2016.11.05. 18:53

„Nem mertünk futballozni”

Budapest, Miskolc - <em>„Egy darabig, 70 percen át jól működött a védekezésünk”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Budapest Honvéd elleni 2-0-ra elveszített idegenbeli mérkőzést követően.

Budapest, Miskolc - „Egy darabig, 70 percen át jól működött a védekezésünk” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Budapest Honvéd elleni 2-0-ra elveszített idegenbeli mérkőzést követően.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): - Nem azt mondom, hogy tartottunk a DVTK-tól, de tiszteltük őket, mert ez a csapat, ezekkel a játékosokkal nem érdemli meg, hogy az utolsó helyen álljon. Úgy készültünk, hogy nehéz meccs lesz, ezért is öröm, hogy nyertünk. Végig domináltunk a mérkőzésen, szerencsénkre, ha ez annak nevezhető, ellenfelünk meghatározó játékosa, Bognár hiányzott, de hasonló velünk is előfordult korábban. Boldogok vagyunk, hiszen megérdemelt a győzelmünk.


Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): - Gratulálok a Honvédnak, megérdemelten nyerték meg a meccset. Egy darabig, 70 percen át jól működött a védekezésünk, mert a hazai csapat nem tudott közel kerülni a kapunkhoz, csak távoli lövéseik voltak. Igaz, a túloldalon mi sem jelentettünk veszélyt a Honvéd kapujára, igazából nem mertünk futballozni. Jó pár fiatal játékos kapott most szerepet, négy helyen kellett megváltoztatni az előző heti kezdőcsapatot, ez látszódott is a pályán.​


BOON-ÉLŐ – Bp. Honvéd vs. DVTK 2-0 (0-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 15. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata idegenben lép pályára a Budapest Honvéd együttese ellen Budapesten szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!