BOON - Sport - DVTK

2016.11.05. 08:42

Bp. Honvéd vs. DVTK - Pótlást kap a diósgyőri védelem „tengelye”

Miskolc - Nem tud ugyanabban az összeállításában játszani a DVTK labdarúgócsapata, mint egy hete.

Miskolc - Nem tud ugyanabban az összeállításában játszani a DVTK labdarúgócsapata, mint egy hete.

A Diósgyőri VTK együttese a labdarúgó NB I mai játéknapján, 15.30-tól a Budapest Honvéd vendége lesz. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.

Kényszerű okok

A piros-fehérek az elmúlt hetekben játékban egyre jobb teljesítményt nyújtottak, és így emiatt szinte nem is nyúlt hozzá a kezdő tizenegyhez Horváth Ferenc, a Diósgyőr vezetőedzője. Az elmúlt három meccset egy kivételével ugyanazok nyitották, az egyetlen változtatás az Újpest elleni mérkőzésen Mahalek sérülése, kiválása után történt, akinek a helyét a frissen szerződtetett lett válogatott Jagodinskis vette át.

De a mostani meccs előtt van két kényszerű ok, ami miatt változtatást kell végrehajtani az előző heti kezdőcsapathoz képest Horváth Ferencnek. Az egyik ok, hogy Lázár legutóbb összeszedte ötödik sárga lapját, emiatt most eltiltását tölti. A másik ok a légiós szabály, ajánlás miatt, mivel nem nemzetközi kupás a Honvéd, így nem öt, hanem csak három külföldit küld pályára a piros-fehérek szakvezetője.


[poll id="1270"]


Nagyon nehéz

– A keretünkben van 5 belső védő, közülük három sérült, hónapokig nem tudjuk használni őket, így a védelmet nagyon nehéz összerakni – mondta Horváth Ferenc. – De ha megnézzük, hogy hány védekező középpályásunk van, akkor Daushvilin túl nagyon nehezen találunk másikat. Nagyon kevés védőjátékos áll rendelkezésre, ezért is játszunk három védővel. Változtatni akkor lehet ezen, ha lesznek, akik felépülnek, vagy ha a télen igazolunk olyat, akár középpályást is, aki védekezik.

A várható kezdőcsapat

A DVTK várható kezdőcsapata: Rados – Vela, Oláh B., Lipták, Jagodinskis, Nemes – Daushvili – Elek, Bognár, Bacsa – Novothny.

ÉM-BCS


[poll id="1236"]


Bp. Honvéd vs. DVTK - Folytatja-e a Diósgyőr az elmúlt hetek játékát?

Miskolc - Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője szerint nem ügy az, amit az FTC vezetője felvetett.

 

 

MLSZ - Kilenc NB I-es klubot sújtottak pénzbüntetéssel

Budapest/Debrecen/Mezőkövesd/Miskolc - Csütörtöki ülésén kilenc NB I-es klubot sújtott pénzbüntetéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!