Friss hírek

2009.02.18. 15:15

Előzetesben a Cosma-gyilkosság negyedik gyanúsítottja - elfogták az ötödiket?

<p>Előzetes letartóztatásba helyezte a Cosma-gyilkosság negyedik gyanúsítottját a Veszprémi Városi Bíróság szerdán délután. A férfi ügyvédje a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy védence részletes beismerő vallomást tett, a hatósággal együttműködik és segíti a munkájukat. Tagadja, hogy a gyilkossághoz köze lenne, de azt beismerte, hogy a bárban, a dulakodásban részt vett.</p>

A Cosma-gyilkosság negyedik gyanúsítottja büntetett előéletű, de korábban nem erőszakos bűncselekményért ült.

A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy a rendőrök egy ötödik gyanúsítottat is őrizetbe vettek, aki összefüggésbe hozható a veszprémi tragédiával. Csányi Zoltán, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője ezt az értesülést egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Mint ismert, Marian Cozmát, az MKB Veszprém játékosát február 8-án, vasárnap hajnalban szúrták le egy veszprémi szórakozóhelyen. Csapattársai, Ivan Pesic és Zarko Sesum életveszélyesen megsérültek: Pesicnek az egyik veséjét el kellett távolítani, mert teljesen szétroncsolódott, Sesum pedig arckoponya-törést szenvedett. Az ügyben két gyanúsítottat még a gyilkosság napján elfogtak, egy pedig február 12-én feladta magát, a szerdán előzetes letartóztatásba vett férfi a negyedik ember, akinek köze van a szórakozóhelyen történtekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!