BOON - Sport - DVTK

2016.09.13. 09:01

Üzenet a DVTK Stadionnál: "Fussatok a pénzetekért..."

Miskolc - Nem tudják továbbra sem megemészteni a diósgyőri szurkolók a csapat teljesítményét.

Miskolc - Nem tudják továbbra sem megemészteni a diósgyőri szurkolók a csapat teljesítményét.

Ahogy arról már beszámoltunk: A szombati Gyirmót FC Győr - Diósgyőri VTK (1-0) bajnoki mérkőzésen jelenlévő több tucatnyi borsodi drukker végig biztatta Horváth Ferenc-legénységét, ám a lefújás után a zsinórban hatodik meccsén is győzelem nélkül maradó, és eddig minden bajnokin gólt kapó csapat játékosai kaptak hideget-meleget a szurkolóktól. “" target="_blank">A Diósgyőr mezt nem érdemlitek!” – szólt a már igen régen hallott rigmus a miskolci publikumtól. A mérkőzés után a diósgyőriek hálóőre, Rados Iván állt ki a szurkolók elé és próbált a csapat nevében magyarázatot adni a pályán látott produkcióra.

Úgy látszik nem tették túl magukat a hétvégén történteken a drukkerek, ezúttal egy kiírással üzentek a DVTK játékosainak az elkeseredett és még mindig dühös fanatikusok, amit az Ultras Diósgyőr Facebook oldalán tettek közzé: „Fussatok a pénzetekért, amíg nem az életetekért kell!

Jelen állás szerint nem lesz egyszerű visszaszerezni a szurkolók bizalmát, de a DVTK csapatának ezen a héten erre kétszer is lehetősége lesz: szerdán Egerben lépnek pályára Magyar Kupa meccsen a piros-fehérek, szombaton pedig megyei rangadóra kerül sor, amikor is a Mezőkövesd Zsóry FC csapata látogat Diósgyőrbe.


[poll id="1210"]


Miskolc - Elszakadt a cérna a diósgyőri szurkolóknál a DVTK újabb vereségét követően Gyirmóton. Szerencsére a fanatikusok csak verbálisan adták a játékosok tudtára, hogy nem tűrik el a jövőben a hosszú hetek óta bemutatott értékelhetetlen teljesítményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!