BOON - Sport - DVTK

2016.07.07. 08:39

"Helyenként hiányzott az akarati tényező"

Miskolc - Újabb felkészülési meccset vívott szerdán a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

Miskolc - Újabb felkészülési meccset vívott szerdán a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

A miskolci piros-fehérek a szlovákiai Eperjesen játszottak a helyi másodosztályú FC Tatran Presov csapatával, ahová Ivan Rados és a kisebb sérüléssel bajlódó Ternován Patrik nem tartott a csapattal.

Felkészülési mérkőzés

FC Tatran Presov (szlovák) – Diósgyőri VTK

1-0 (1-0)

Eperjes, 100 néző. V.: Ciernik.

Tatran Presov: Talian – Bujnák (Straka), P. Jacko, Luberda, Kacala – Dzúrik, Kerestes (D. Jacko) – Streno (Miklus), Katona (Haladej) – Hector Tubonemi (Hirka), Gorelcík (Micherda). Vezetőedző: Stanislav Varga.

DVTK: Antal (Zöldesi) – Okuka (Lázár), Lipták (Mahalek), Tamás, Nemes (Németh) – Nikházi (Oláh), Elek (Kövér, Halmai) – Vela (Eperjesi), Bognár I. (Kitl, Ugrai), Bacsa (Boros) – Griffiths (Szabó I. B.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Gólszerző: Luberda, a 25. percben.

Edzői nyilatkozatok

Stanislav Varga: - Egy remek csapat ellen nagyon jó mérkőzést játszottunk, elégedett vagyok a látottakkal. Bízom benne, hogy a folytatásban is így fogunk tudni játszani.

Horváth Ferenc: - Nem azért jöttünk, hogy ezt a meccset megnyerjük. Tegnap nagyon keményen dolgoztunk, két edzésünk volt, ma pedig utaztunk két és fél órát, hogy itt játszani tudjunk. Az első félidőben láttam biztató jeleket, de egy dolgot tudomásul kell venni mindenkinek, anélkül nincsen győzelem, hogy valaki a komfortzónáját elhagyná a mérkőzésen. Ebben mindenképpen előre kell lépnünk. Amit taktikailag megbeszéltünk, azt a fiúk betartották, de helyenként hiányzott az akarati tényező a mai napon. (Forrás: dvtk.eu)

Edzőmeccs és szurkolói találkozó

A diósgyőriek legközelebb szombaton, hazai környezetben 18 órától az ugyancsak szlovák Lokomotiv Kosice ellen lépnek pályára. Az összecsapás után 20 órától 1 órás szezonnyitó szurkolói találkozó veszi kezdetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!