DVTK: Szurkolói találkozó a stadionban

Akt.:
DVTK: Szurkolói találkozó a stadionban
Miskolc – A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Diósgyőri Stadionban tartják meg a szezonnyitó szurkolói találkozót, amely közvetlenül az FK Lokomotíva Kosice elleni mérkőzés után kezdődik majd a Napos oldal előtt, a rekortánon.

Szombaton este hazai pályán játssza a bajnokság főpróbájának is tekinthető, utolsó nyári felkészülési mérkőzését a DVTK a szlovák másodosztályban szereplő FK Lokomotíva Kosice ellen.

A találkozót a szurkolók ingyenesen, a Napos oldalról tekinthetik meg. A kapukat a mérkőzés előtt egy órával, azaz 17 órakor nyitják ki.

Szurkolói találkozó

A felkészülési mérkőzés lefújása után a Napos oldal előtt felállított színpadon felsorakoznak majd a DVTK játékosai, ekkor mutatjuk be Horváth Ferencet és stábját, valamint az új igazolásokat is.

A kérdéseket szurkolóink a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is e-mailben tehetik fel a szurkolo@dvtk.eu címre küldve, amelyekből a legjobbakat Hollósy András válogatja ki, és tolmácsolja majd az érintettek felé.

A kérdéseket követően drukkereink a rekortánon kötetlen formában beszélgethetnek a játékosokkal és a szakmai stábbal is. Lehetőség lesz természetesen dedikálásra és közös fotók készítésére is.

2016. július 9., szombat (Miskolc, Diósgyőri Stadion)

  • 18:00 DVTK – FK Lokomotíva Kosice
  • 20:00 Szezonnyitó szurkolói találkozó

A találkozó tervezett időtartama: 1 óra

Forrás: dvtk.eu