BOON - Sport - DVTK

2016.06.26. 11:33

Videó: DVTK-győzelem a kánikulában

Miskolc - Gyirmóton fogadta szombaton este idei harmadik felkészülési mérkőzésén a DVTK az aranyosmaróti FC Zlaté Moravce csapatát. A találkozón a felek nem csak egymással, de a rendkívüli meleggel is megküzdöttek.

Miskolc - Gyirmóton fogadta szombaton este idei harmadik felkészülési mérkőzésén a DVTK az aranyosmaróti FC Zlaté Moravce csapatát. A találkozón a felek nem csak egymással, de a rendkívüli meleggel is megküzdöttek.

Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - FC Zlaté Moravce 2-0 (1-0)

Gyirmót, 100 néző. Játékvezető: Németh Ádám (Szalai Dániel, Kovács Gábor)

Diósgyőri VTK: Antal - Lázár, Lipták, Tamás, Nemes - Nikházi, Egerszegi - Vela, Bognár, Bacsa - Griffiths. Vezetőedző: Egervári Sándor

FC Zlaté Moravce: Kováč - Švec, Karlik, Kapor, Kastellovič, Bariš, Rejdovian, Kostadionov, Gešnábel, Orávik, Kuzma. Vezetőedző: Peter Gergely

A legfanatikusabb diósgyőri drukkerek Gyirmóton szurkoltak a DVTK-nak | Fotó: Szabó Krisztián/dvtk.eu

Csere: Švec helyett M. Pintér a 46., Karlik helyett Toth a 46., Kapor helyett Ranko a 46., Kastellovič helyett Kemlage a 46., Rejdovian helyett Pastva a 46., Gešnábel helyett Sedlák a 46., Orávik helyett Mikuš a 46., Kuzma helyett Žilák a 46., Bariš helyett Studeny a 65., Kostadionov helyett Zrubec a 65., Antal helyett Zöldesi a 65., Lázár helyett Okuka a 65., Lipták helyett Eperjesi a 65., Tamás helyett Oláh a 65., Nemes helyett Németh M. a 65., Egerszegi helyett Kövér a 65., Nikházi helyett Kitl a 65., Bognár helyett Halmai a 65., Vela helyett Ternován a 65., Bacsa helyett Szabó I B. a 65., Griffiths helyett Boros a 65., Halmai helyett Mahalek a 85. percben.

Sárga lap: Žilák a 62. percben.

Gólszerző: Bognár (1-0) a 32. és Boros (2-0) a 75. percben.

Edzői nyilatkozatok

Egervári Sándor: - Sok munka van mögöttünk. Ebben a három hétben komoly és intenzív edzések mellett játszunk a mérkőzéseken, ennek tükrében kielégítő volt a teljesítményünk. Egy szlovák élvonalbeli csapattal szemben megfelelő játékot tudtunk felvonultatni. A védekezésben fegyelmezettek voltak a fiúk, jól zártunk és elől is voltak lehetőségeink a ritmusváltásoknak köszönhetően. Rúgtunk két gólt, úgyhogy nem lehetünk elégedetlenek az eddigi munkával.

Peter Gergely: - Rosszul kezdtük a mérkőzést, de később már kiegyenlített volt a játék és nekünk volt több helyzetünk. Döntetlenszagú mérkőzés volt.

Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!