BOON - Sport - DVTK

2016.06.29. 08:51

DVTK: sérültek és háromgólos vereség Komanéktól

Bük, Miskolc - A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata lejátszotta büki edzőtáborozásának utolsó meccsét.

Bük, Miskolc - A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata lejátszotta büki edzőtáborozásának utolsó meccsét.

A piros-fehérek ellenfele az FK Orenburg együttese volt, az orosz élvonalba most felkerült csapatban pályára lépett Koman Vladimir is, aki a múlt héten bontott szerződést a DVTK-val. A borsodi együttesben Nikházi, Lázár és Ternován sérülés miatt nem jutott szóhoz, valamint a távozóban lévő, a hírek szerint pályafutását lengyel vagy izraeli együttesben folytató Egerszegi sem lépett pályára. Ahogy Ugrai Roland sem, az előző szezont a Haladásban töltő játékos már a múlt hét végén csatlakozott a DVTK keretéhez, és az Észak-Magyarország értesülése szerint a szerződése kedden elkészült, és ezt ma írhatja alá.

ÉM-BCS

Felkészülési mérkőzés

DVTK–FK Orenburg

0–3 (0–2)

Bük, 50 néző. V.: Pintér.

Diósgyőri VTK: Antal (Zöldesi, 57.) – Eperjesi, Lipták (Okuka, 57.), Tamás (Mahalek, 85.), Nemes (Németh M., 57.) – Oláh B. (Halmai, 57.), Kitl (Kövér, 57.) – Vela (Szabó I. B., 57.), Bognár, Bacsa – Griffiths (Boros, 57.). Vezetőedző: Egervári Sándor.

FK Orenburg: Abakumov (Rudenko, 46.) – Malykh (Koronov, 46.), Efremov (Andreyev, 46.), Zhunith (Sanaia, 46.), Polyiasthov – Droppa (Sharifi, 46.), Oievole (Koman, 46.), Breyev (Vosiyev, 46.), Vorobyov (Bamba, 46.) – Nekhajchik (Afonin, 25., Shogenov, 57.), Delkin (Markenov, 46.). Vezetőedző: Robert Yevdokimov.

Gólszerző: Delkin (0-1) a 7., Delkin (0-2) a 27., Andreyev (0-3) az 51. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!