BOON - Sport - DVTK

2016.05.13. 09:54

DVTK: Grumic után Kovács sem marad az Andrássyn

Miskolc - Júniusban tíz napot Vas megyében töltenek el a piros-fehérek.

Miskolc - Júniusban tíz napot Vas megyében töltenek el a piros-fehérek.

Csatár után védő, vagyis a szerb-magyar Miroslav Grumic után Kovács Gábor is távozik a nyáron (lejár a szerződése és nem marasztalják) a DVTK NB I-es labdarúgócsapatától. Azt, hogy utóbbi szolgálataira nem tartanak igényt, csütörtökön jelentette be a piros-fehér klub. A 28 esztendős Kovács 2015. február 4-én érkezett az Andrássy útra a Paksi FC-től, sokáig sérüléssel bajlódott, így csak 2015. július 18-án mutatkozhatott be a DVTK-ban – amelynek színeiben 18 élvonalbeli találkozót tudott le. Bár a leendő erősítésekről kevés információ látott eddig napvilágot (Makrai Gábor?, Spandler Csaba?, Futács Márkó?), az Észak-Magyarország úgy tudja, hogy a borsodi alakulat érdeklődik Ugrai Roland, a Haladás futballistája iránt.

A DVTK-hoz kapcsolódó hír még, hogy a csapat, szokás szerint, június 20. és 30. között Bükön edzőtáborozik, ahol 2–3 edzőmeccset vívhat Egervári Sándor vezetőedző együttese.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!