BOON - PR cikk

2014.06.17. 13:00

Használt bútor beszámítás a Kisdiófa Bútorboltban

A bútorvásárlás nem olcsó dolog. Évekig gyűjtögethetünk otthoni perselyünkben vagy igénybe vehetünk különböző áruvásárlási hiteleket, hogy valóra váltsuk álmainkat, berendezzük új otthonunkat vagy átalakítsuk a meglévőt.

A bútorvásárlás nem olcsó dolog. Évekig gyűjtögethetünk otthoni perselyünkben vagy igénybe vehetünk különböző áruvásárlási hiteleket, hogy valóra váltsuk álmainkat, berendezzük új otthonunkat vagy átalakítsuk a meglévőt.

Ez utóbbi esetben gyakran egy újabb problémával kell szembesülnünk: mit csináljunk megunt szekrénysorunkkal, kanapénkkal? Irány a Kisdiófa Bútorbolt! Diósgyőr kapujában, a Diófa út 2. szám alatt található üzlet lehetőséget kínál használt ülőgarnitúrák, szekrénysorok, franciaágyak, kanapék, heverők beszámítására legfeljebb 13-15 éves korig. A kor mellett a sikeres üzletkötés feltétele még a beszámítandó termék típusa, állapota és irányára. Éljen ezzel a lehetőséggel és váltsa valóra álmait!

A családi vállalkozásként működő üzletben megfizethető bútorokat értékesítenek, melyek főként magyar gyártók termékei. Kínálatukban megtalálható az ülőgarnitúráktól kezdve - a konyha, a nappali illetve a hálószoba berendezéseken át, a kiegészítő bútorokig - egy lakás teljes bútorszükséglete, a klasszikus kiviteltől a modernig. A betérőnek lehetősége van arra is, hogy a gazdag szövetválasztékból válogatva otthona berendezéseihez, színvilágához igazodó kárpitot válasszon leendő ülőgarnitúrájához vagy kanapéjához. A szekrénysorok kompletten illetve egyedi összeállításban, elemenként szintén rendelhetők. Jó hír az otthoni barkácsolást, szerelgetést nem kedvelőknek, hogy a bútorok többsége összeszerelt állapotban (nem lapra szerelve) kerül értékesítésre.

A kedvező árak, a széles termékpaletta, a családias hangulat, a barátságos kiszolgálás mellett a vásárlók bizalmának elnyerését szolgálják a kedvező szállítási feltételek is (50.000Ft felett díjtalan házig szállítás Miskolc területén).

Az érdeklődők böngésszék honlapjukat: www.kisdiofabutor.hu vagy látogassanak el személyesen hozzájuk és tájékozódjanak a lehetőségekről, feltételekről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!