BOON - PR cikk

2014.03.06. 14:31

Pálinka Fesztivál Egerben, az Agria Parkban

„Nálunk nem jöhet más szóba, csak a pálinka!" – ezt a sort biztosan sokan éneklik majd a Balkan Fanatikkal az Agria Park Díszkertjében, a 3. Pálinka Fesztiválon.

„Nálunk nem jöhet más szóba, csak a pálinka!" – ezt a sort biztosan sokan éneklik majd a Balkan Fanatikkal az Agria Park Díszkertjében, a 3. Pálinka Fesztiválon.A gyümölcspálinka a magyar kultúra része és a magyar gasztronómia egyik legfőbb értéke – nem hiába emelkedett hungarikum rangra. Jó pálinkát inni pedig maga a gasztronómiai élvezet – erről mindenki megbizonyosodhat, aki március 21-én és 22-én ellátogat az egri Agria Park Díszkertjébe, ahol az ország legkiválóbb pálinkaházai kínálják a lehető legjobb főzeteket.

A rendezvényen megízlelhetik és összehasonlíthatják a magyar pálinkafőző mesterek saját receptjei alapján készült pálinkákat, és vásárolhatnak is ezekből. A pálinkák még jobban csúsznak a kürtőskalács, sajt, lepény, disznótoros és magyaros fogások mellett, amelyek készítői szintén az ország legjobbjai közül kerülnek ki.

Késő délutántól kihagyhatatlan élő koncertek várják a pálinka szerelmeseit. Március 21-én pénteken fél héttől a Balkan Fanatik teremt fergeteges hangulatot, 22-én szombaton szintén fél héttől pedig Czutor Zolival az élen, a Belmondo zenekar varázsolja el a közönséget.

Hogy a pálinkát mindenki bátran, mégis felelősségteljesen fogyaszthassa, a 3. Pálinka Fesztivál ideje alatt Eger belterületén fix 900 forintos egységáron taxi szolgáltatás vehető igénybe.

Teljen ez a márciusi hétvége jó pálinkás hangulatban!

Kellemes kóstolgatást és jó szórakozást!

Bővebb részletek: www.agriapark.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!