BOON - PR cikk

2014.02.25. 09:58

A Kaszand Kft. is az előkelő listán szerepel

Elegáns üzletben megújult árukészlettel és folyamatos akciókkal várja a vásárlókat a Miskolc belvárosának szívében működő Kasszandra Ékszerüzlet.

Elegáns üzletben megújult árukészlettel és folyamatos akciókkal várja a vásárlókat a Miskolc belvárosának szívében működő Kasszandra Ékszerüzlet.A miskolci Kaszand Kft. egyike annak a 25 vállalkozásnak, amellyel bővült a megyei pozitív lista.

- Ez a rangos elismerés fontos jelzés a vásárlók felé, nagyban növeli a bizalmat - jelentette ki Kasza Andrea, a villanyrendőrtől kétszáz méterre, a Széchenyi utca 83. szám alatt működő Kaszand Kft. ügyvezetője. A mostani tanúsítvány jól tanúsítja azt ugyanis, hogy a több mint 10 éves működésünk során folyamatosan arra törekedtünk és törekszünk jelenleg is, hogy vásárlóink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

- Egy szokásos hatósági ellenőrzést követően értesítettek minket, hogy mindent rendben találtak és ennek köszönhetően kiérdemeltük a tanúsítványt, amelyet személyesen vehettem át a február 19-i átadó ünnepségen - fogalmazta meg frissen a véleményét Kasza Andrea. A jövőben sem lehet más a célunk, mint hogy a szabályok maximális betartásával szolgáljuk ki kedves vásárlóinkat, mert az elégedetten távozó vendég jelenti számunkra a legjobb reklámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!