BOON - PR cikk

2013.04.15. 09:53

Bemutatkozik a Kisdiófa Bútorbolt

Diósgyőr kapujában, a Diófa út 2. szám alatt található a Kisdiófa Bútorbolt. A családi vállalkozásként működő üzletben megfizethető, középkategóriás bútorokat értékesítenek, melyek elsősorban magyar gyártók termékei.

Diósgyőr kapujában, a Diófa út 2. szám alatt található a Kisdiófa Bútorbolt.

A családi vállalkozásként működő üzletben megfizethető, középkategóriás bútorokat értékesítenek, melyek elsősorban magyar gyártók termékei.

Kínálatukban megtalálható az étkezőgarnitúráktól kezdve, a konyha, a nappali illetve a hálószoba berendezéseken át a kiegészítő bútorokig, egy lakás teljes bútorszükséglete, a klasszikus kiviteltől egészen a modernig.

A betérőnek lehetősége van arra is, hogy a gazdag szövetválasztékból válogatva, otthona berendezéseihez, színvilágához igazodó kárpitot válasszon leendő ülőgarnitúrájához, kanapéjához.

A szekrénysorok kompletten illetve egyedi összeállításban, elemenként szintén rendelhetők.

Jó hír az otthoni barkácsolást, szerelgetést nem kedvelőknek, hogy a bútorok többsége összeszerelt állapotban (nem lapra szerelve) kerül értékesítésre.

A közvetlen, személyes kapcsolat a hazai gyártókkal egyben garancia a rövid szállítási határidőre is.

Szeretne új bútort vásárolni, de gondot okoz régi berendezésének elhelyezése?

Használt bútorának beszámításával erre is kínál alternatívát a vállalkozás (a feltételekről érdemes az üzletben tájékozódni).

A kedvező árak, a széles termékpaletta, a családias hangulat, a barátságos kiszolgálás mellett, a vásárlók bizalmának elnyerést szolgálják a kedvező szállítási feltételek (50.000 Ft felett díjtalan házig szállítás Miskolc területén).

Az érdeklődők böngésszék a honlapjukat:  www.kisdiofabutor.hu vagy látogassanak el személyesen hozzájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!