BOON - Megyei kézilabda

2017.11.25. 10:04

Az Ózdi KC szeretné a formáját továbbvinni az őszi szezon hajrájára

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 10. fordulójában a ÓAM-Ózdi KC a Törökszentmiklósi Székács vendége lesz vasárnap este.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 10. fordulójában a ÓAM-Ózdi KC a Törökszentmiklósi Székács vendége lesz vasárnap este.

Törökszentmiklósi Székács – ÓAM-Ózdi KC (Törökszentmiklós, vasárnap, 17.30)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Veszélyes ellenfél a Székács, hiszen a játékstílusa évek óta nem fekszik nekünk. Ebben a szezonban azonban jobban állunk a vasárnapi ellenfelünknél, a meglévő pontkülönbséget pedig szeretnénk tovább növelni. Az elmúlt hetekben jó formát mutat a csapat, legutóbb remekül harcoltunk a Balassagyarmat ellen, de Balmazújvárosban is vállalható teljesítményt nyújtottunk. Előtte simán győztük le a szegedi fiatalokat, és Algyőn is pontot szereztünk. Ez a formát kell továbbvinnünk az őszi szezon hajrájára. A Székács játéka néhány jó képességű játékosra épül, nekünk azonban a csapategységben van az előnyünk. Bízom benne, hogy a múlt heti védekezésünket le tudjuk másolni, az ellenfél kapuja előtt pedig nem hiányzik majd a kellő hatékonyság. Ha így lesz, akkor győztesen térhetünk haza a Székács otthonából.

A Mezőkövesdi KC ebben a fordulóban a szabadnapját tölti.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!