Ázsia-Túra

2011.03.01. 09:46

Ázsia-Túra - Terepre magyar!

<p>Ha eleged van az üdülési csekkből és nem turista utakra vágysz, viszont szükséged van a kihívásokra, akkor az új irány: a magyarok őshazája!</p>

A terepjárós sportokat kóstolgató, amatőr szinten művelő vállalkozó szellemű emberek az Ázsia-Túrában egy teljesen új lehetőséget kapnak, hogy hódoljanak szenvedélyüknek. Ahogy a nevében is benne van, nem csupán egy versenyről van szó.

Három kategóriában lehet nevezni

Az egyik természetesen a verseny, ahol előre megadott útvonalon GPS pontok érintésével kell eljutni a célig. A túra kategória egy kalandos utazás inkább, ami lehetőséget ad megismerni azokat az országokat, ahol elődeink igyekeztek eljutni a Kárpát-medencébe, jelentősen kevesebb lóerőt használva, mint az utódaik, akik ámulva-bámulva látogathatnak vissza Ázsiába.

Mivel nagyon sokan érdeklődtek más lehetőségek iránt, mint a terepjárós részvétel, így a szervezők egy harmadik kategóriát is nyitottak, ami Original Russian névre hallgat. Ebben a kategóriában csak és kizárólag orosz, illetve a volt Szovjetunió területéről származó gépekkel lehet nekivágni a nagy útnak.

A három kategória útvonala nem lesz azonos. A mezőny Volgográdig együtt halad majd, de az Original Russian kategória résztvevői itt más útvonalon mennek tovább, természetesen így sem lesz kevesebb kalandban részük nevezőknek.

A felkészüléshez segítséget nyújthat az Ázsia-Series nevű sorozat, amelyben GPS pontokat kell megkeresni és az ott megadott kérdésekre választ adni. Itt nincsenek előre megadott útvonalak, szabadon lehet barangolni és a fantasztikus élmény mellett valóban rutint lehet szerezni az őshazába látogatáshoz.

Emlékeztetőül hogy kiknek csináljuk a rendezvényeinket:
1: Akik szeretnek a terepjárójukkal terepen közlekedni.
2: Akik megelégelték az elcsépelt és unalmas rendezvényeket.
3: Akik szeretnének jó hangulatú eseményeken részt venni.
4: Akiknek fontos, hogy családjuk, barátaik társaságában, biztonságosan és ideális körülmények között töltsék el szabad idejüket.
5: Akik olyan újdonságra vágynak amit csak itt mi tudunk biztosítani.
6: Akiknek fontos a változatosság és különlegesség.

Akik kedvet kaptak a kalandhoz itt találják a további információkat árakról, szabályokról és a jelentkezési felületet: http://www.azsia-tura.hu/?cmd=azsiatura2011

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!