Autó - Motor

2016.11.03. 15:52

Akik megúszták: elkerült balesetek válogatás videója (18+)

Néha a rutin, tapasztalat vagy csak a vak szerencse segít.

Néha a rutin, tapasztalat vagy csak a vak szerencse segít.

Forrás: automotor.hu.


Lefröcskölt stoppos, centikkel elkerült tragédia és persze rengeteg pofára esés - ez mind benne van október legütősebb failválogatásában. Csak nézni kell, és persze hangosan kárörvendeni.

Nyakunkon a Halloween, ilyenkor itt-ott teljesen természetes, hogy mindenki - még az állatok is - a frászt akarja hozni a másikra. A Failarmy összeválogatta az utóbbi idők legsúlyosabb ijesztgetéseit, amik között van pár igen durva is.

Vannak, akik újra és újra bebizonyítják, hogy a kamerás mobil az egyik legjobb találmány, amit ember valaha alkotott. Megérkezett, és elképesztően magasra tette a lécet október harmadik hetének failparádéja!

Befutottak október első hetének válogatott failjei, most talán még a szokásosnál is több a könnyezve röhögős zakó. Jó szórakozást!

Célzott fejes focilabdával, megmagyarázhatatlan baleset, agresszivitását alig leplező óriáskígyó, és rengeteg kivégzett videokamera: ezt mind tudja az a szeptemberi csokor, amit a Failarmy rakott össze jó szívvel.

Nem egyszerű műfaj eltalálni a kinézett célt, sokan mégis melldöngetve állnak oda, hogy akkor majd ők megmutatják. Természetes, hogy nem jön össze, de így legalább van egy csomó videó, amin mindig lehet egy jót röhögni. A Failarmy válogatása következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!