Asztrológia

2012.05.08. 09:46

Napi horoszkóp – kedd

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.

Lehetséges, hogy szórakozásra vágyó barátai hirtelen betoppannak, és ez kész csapás Önnek, mert a lakása egy romhalmaz. Nincs más hátra, ha meg akarja előzni a kellemetlen, váratlan támadást, ki kell takarítania. Ezen a héten segítségre számíthat és segíthet másoknak is. Egy gyakorlatias barátja a segítségére siet egy műszaki probléma megoldásában. Egy bizottság pedig meghívja, hogy vegyen részt egy alapítványi munkában.


 

Bika 04.21.-05.21.

Még mindig a tegnapi kellemetlen hírek hatása alatt áll. Döbbentségéből nem tud magához térni. Tétován, cél nélkül őgyeleg, pedig jó volna, ha valahogyan túltenné magát e kellemetlen élmények utóhatásán. Az egész napjára rányomja bélyegét a bizonytalanság. Ne szégyellje gyengeségét, vallja meg érzéseit neki. Nála minden bizonnyal vigaszra talál, és elképzelhető az is, hogy olyan tanácsot ad, mellyel kilábalhat szorult helyzetéből.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Magabiztosságában senki sem kételkedhet, és ráadásul ezúttal az igazság is az Ön oldalára áll. Ezen a napon bármit eladhat, bármit reklámozhat és a saját ötleteivel is bátran előállhat. Pénzügyekben a barátai segítik elsősorban, de munkahelyi elismerésben is részesülhet. Arra kellene egyedül vigyáznia, hogy ne essen túlzásokba, mert ellenségei gyorsan Ön ellen fordíthatják a megjegyzéseit.


 

Rák 06.22.-07.22.

Ma megint olyan nap van, amikor bármi megtörténhet Önnel. Legyen nagyon óvatos! Nemcsak a testi épsége kerülhet veszélybe, hanem az egzisztenciája is. A mai világban nem kell sok ahhoz, hogy az utcán találja magát. Fontolja meg jól, hogy kinek mit mond, mert egy rosszindulatú pletyka is elegendő lehet ahhoz, hogy felettesei bizalma megrendüljön Önben. A közlekedésben ne csak jobbra és balra nézzen, hanem középre is.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Barátai megmosolyogják, a kollégái a háta mögött kinevetik. Mindezt érzékenysége miatt teszik. Furcsa és érthetetlen számukra az Ön viselkedése, az, hogy nem tudja elviselni az állatok kínzását, az értelmetlen halált és más hasonlókat. Időnként maga is úgy érzi, hogy túlzásba viszi az érzékenységet, és ezzel talán még idegesít is a környezetét. Egy mai eset rádöbbenti arra is, hogy félreismerte a legjobb barátját.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Fáradtan kezdi a napot. A szokásos feladatokat eleinte gépiesen, majd növekvő érdeklődéssel látja el. Az Önre jellemző szívóssággal küzdi le a kedvetlenségét. Tántoríthatatlan, ha arról van szó, hogy elérje a kitűzött céljait. Jó közérzetét csak tovább fokozza, hogy a magánéletében sincs olyan konfliktus, amely elmérgesíthetné kapcsolatát a partnerével vagy a családjával. Összességében jó napot tudhat maga mögött.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Szerencsés embernek mondhatja magát. Mindig szóba kerül az ön neve is, ha valami nagy, nyereséggel kecsegtető üzletről van szó. Most még az is fölöttébb kedvező, hogy kivételesen rendelkezik a beszálláshoz szükséges pénzeszközökkel. Ha ezt a lehetőséget sikerül fülön csípnie, hosszú távra megalapozhatja a saját és a gyermekei jövőjét is. Avassa be a partnerét is, hiszen sokszor segített már jó ötleteivel, hasznos tanácsaival.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Rendkívül kedvezőtlen előjelű nap: tele feszültséggel, vívódásokkal. Hivatásában fordulóponthoz érkezik: választás elé állítják, amit nem túlzottan kedvel. Ráadásul egészségi állapota is aggasztja. Egyáltalán nem érez elég erőt magában ahhoz, hogy a nagyobb változásokat elviselje. Konfliktusa támadhat egy munkatársával is, aki félreérti a kedvességét. Ha visszautasítja felkínálkozását, máris besorolhatja az ellenségei közé.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Az életét beárnyékoló gondok mára eltűnnek. Használja hát ki, hogy ez a nap viszonylag csendesen telik, mert a következő amúgy is eseménydús lesz. Sőt, talán még zavaros is. Élete hajója viharba kerül, ha rosszul kormányozza. Egy kisebb széllökés is felboríthatja és elsüllyesztheti. És ha nem fogadja felkészülten az Ön elé magasodó jéghegyeket, akkor már a teherbíró képességére sem számíthat.


 

Bak 12.22.-01.20.

Mindennek az egyedülléte az oka. Nem találja a helyét. Most döbben rá, hogy a párja, a megszokott családtagok nélkül üres a világ. Kissé szétszórt. Nem tudja, hogy hol tette le a pénztárcáját, hol hagyta el az iratait, kabátját, hol a szemüvege. Buta tanács lenne, hogy szedje össze magát, és főként hiábavaló. Gondoljon arra, hogy néha beborul. Most éppen ez van. De holnapra akár el is vonulhatnak a viharfelhők.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

A szerelem, a magánélet ügyes-bajos dolgai kötik le most. Közben megfeledkezik a munkahelyi kötelezettségeiről. Ne csodálkozzon, ha a felettese, munkatársai ezt nem nézik jó szemmel. Ne hagyja, hogy bárkinek is több terhet okozzon ez a helyzet. Ma lehetőleg ne kössön üzletet, szerződést, megállapodást, mert abból semmi jó nem sül ki. Partnere most több törődést, gyengédséget igényel. Ugye nem esik nehezére ezt az óhajt teljesíteni? Ha mégis, akkor is ezt még véletlenül se mondják vagy mutassák ki.


 

Halak 02.20.-03.20.

Hivatali vagy magántervei pénzügyi problémák elé állítják: megoldásukra hirtelen nem talál kiutat. Gondolkozzon el, kinek a támogatását nyerhetné meg, ki tudná Önt önzetlenül segíteni. Vegye számba a távolabbi ismerősöket is – lehet, hogy onnan jön majd a megoldás, csak kérnie kellene. Ne szégyellje megkeresni őket. A szerelemben partnere szokatlan élményekkel fogja gazdagítani, ha Ön nyitottan áll a kéréséhez.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!