Szalagkorlátnak hajtott egy kamion az M3-ason, lakástűz Ózdon

Akt.:
Szalagkorlátnak hajtott egy kamion az M3-ason, lakástűz Ózdon
Borsod-Abaúj-Zemplén – Egy jelentősebb esethez kellett kivonulniuk a mentőknek hétfő délután, tájékoztatta lapunkat Üveges Csaba, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

Port tartalmazó gyanús küldeményeket találtak az abaújszántói posta környékén. A katasztrófavédelem kérésére a mentők biztosították a helyszínt, végül kiderült, hogy a küldemények nem tartalmaznak káros anyagot.

Üveges Gábor hozzátette: az elmúlt 24 órában a mentőknek főleg a szívbetegekhez kellett vonulniuk.

Az abaújszántói gyanús küldeményekkel kapcsolatban Dojcsák Dávid, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a helyszínre a katasztrófavédelem mobillaborja vonult ki, a szakemberek megvizsgálták a port, de az eredmény negatív lett.

Baleset, lakástűz

A katasztrófavédelemnek más munkája is volt. Hétfőn, késő délután az M3-as autópályán Polgár külterületén egy kamion a szalagkorlátnak hajtott. Személyi sérülés nem történt. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók végezték műszaki mentést. A regionális műszaki mentőbázis darujával megszüntették a forgalmi akadályt.

Ezenkívül még 4 kisebb műszaki mentéshez kellett vonulniuk a katasztrófavédelem embereinek, Ózdon pedig ismét kisebb lakástüzet kellett oltaniuk.

ÉM


Miskolc - Hétfőn este a MIHŐ Kft. távhővezetékén meghibásodás történt, amely miatt az éjszakai órákban a Belváros városrészben szünetelt a melegvíz-szolgáltatás. A szakemberek egész éjjel dolgoztak az üzemzavar elhárításán, melyet bravúros gyorsasággal sikerült megoldaniuk. A MIHŐ Kft. szakem...

Újabb levél érkezett...
Abaújszántó - Ha egy üzlet beindul – mondhatnánk, ha nem tartanánk morbidnak „gyanús fehér poros” levelekkel viccelődni. Az elmúlt hetekben Szerencsen és Miskolcon két-két alkalommal kellett gyanús boríték miatt felfüggeszteni a postahivatal, illetve a NAV működését. Valamennyi esetben ártalmatl...Abaújszántó.
BOON.HU


hirdetés