Sport - Foci

2010.06.27. 18:24

Foci VB: Lecsapott a Nationalelf

<p>Vitathatatlan, teljesen megérdemelten jutott a legjobb nyolc csapat közé Németország válogatottja, hiszen a Nationalelf minden tekintetben felülmúlta az angol gárdát.</p>

Bár a szigetországiak pár perc alatt majdnem felálltak a kétgólos hátrányukból, ám Lampard lövése után az uruguayi játékvezető tévesen nem adott gólt, így 2–1-es német előnnyel vonultak pihenőre a felek. lehet, döntetlen állás után másként alakult volna a meccs sorsa, ám Kloséék ezen a napon sokkal jobb produkciót nyújtottak, mint Rooneyék, így 4–1-gyel teljesen megérdemelten jutottak tovább. A németek az Argentína-Mexikó győztesével találkozik a negyeddöntőben.    

 
Németország-Anglia 4-1 (2-1)
Bloemfontein, Free State Állam Stadion, 40.510 néző, v.: Larrionda (uruguayi).  
Németország: Neuer - Lahm, Friedrich, Mertesacker, Boateng - Khedira, Schweinsteiger - Müller (Trochowski, 72.), Özil (Kiessling, 83.), Podolski - Klose (Gomez (72.).
Anglia: James - Johnson (Wright-Phillips, 87.), Upson, Terry, A. Cole - Milner (J. Cole, 64.) , Gerrard, Lampard, Barry - Defoe (Heskey, 72.), Rooney.
Gólszerzők: Klose (20.), Podolski (32.), Müller (67., 70.), illetve Upson (37.).
Sárga lap: Friedrich (47.), illetve Johnson (82.)  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!