szon-sportoldal

2013.01.29. 11:54

Reccsent a boka, sírt a középpályás

Labdarúgás - Nemcsak a legjobb, a legpechesebb kisvárdai futballista „különdíját” is hazahozta Mezőkövesdről Fodor András. A középpályás ugyanis elsőre súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett a Farkas István-emléktorna Haladás II elleni döntőjében (0–1), de aztán kiderült, hogy a baj nem akkora. A futballistára azonban így is többhetes kiesés vár.

Labdarúgás - Nemcsak a legjobb, a legpechesebb kisvárdai futballista „különdíját” is hazahozta Mezőkövesdről Fodor András. A középpályás ugyanis elsőre súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett a Farkas István-emléktorna Haladás II elleni döntőjében (0–1), de aztán kiderült, hogy a baj nem akkora. A futballistára azonban így is többhetes kiesés vár.– Talán negyedóra lehetett hátra a mérkőzésből, amikor az egyik szombathelyi játékos hosszan vette a labdát, beléptem elé, mire ő rácsúszott a támaszkodó, bal lábamra – idézte fel a fájdalmas pillanatot Fodor András. – Hallottam, ahogy reccsen a bokám és olyan fájdalmat éreztem, mint még soha, férfiasan bevallom, hogy elsírtam magam. Az első gondolatom az volt, hogy eltört a bokám, aztán már itthon, a kisvárdai kórházban végzett vizsgálat során megállapították, hogy „csak” a szalagok nyúltak meg, de azok nagyon. Pihenőre vagyok ítélve, legjobb esetben is két-három hét múlva kezdhetem el a munkát, de bízom benne, hogy a tavaszi nyitányon, Nyírbátorban már ott lehetek.

Sérülés sosem jön jókor – tartja a sportközhely, de Fodor András esetében ez különösen igaz. A 26 esztendős, korábban a másodosztályban tuzséri színekben megfordult középpályás bombaformában futballozta végig a teljes 2012-es esztendőt, a szakemberek úgy tartják, vele az élen a Várda SE régen kinőtte az NB III-at.

– Én is úgy érzem, hogy a megyei első osztálytól kezdődő időszak óta jól megy a játék Kisvárdán, és nem szeretném, ha a tavasszal megszakadna a sorozat – így Fodor András. – Tény, megfordult a fejemben, hogy jó lenne még feljebb lépni, de tűzoltóként munkahelyem van Kisvárdán, és ezt a helyzetet megbecsülöm. Persze, ha adódna egy lehetőség, elgondolkodnék, ugyanakkor az lenne a legszerencsésebb, ha a Kisvárdával együtt sikerülne magasabbra jutnunk. Céljaink megvalósulása miatt sem jött jókor ez a sérülés, főleg, hogy a tavaszi szezon első öt fordulójában a közvetlen riválisaink lesznek az ellenfelek. Akkor minden eldőlhet, és ebben a harcban szeretném segíteni a társaimat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!