szon-sportoldal

2010.08.31. 10:11

Újrajátszott meccsek Sényőn és Szakolyban

<p>Szerdán újrajátsszák a labdarúgó Szi-Zo Sport megyei első osztály nyitófordulójában félbeszakadt két mérkőzést.</p>

Mint ismert, a váratlanul viharosra fordult időjárás következményekén a Volán-Sényő–Mándok találkozón 1–0-ás állásnál a második félidő derekán, míg a Szakoly–Tiszabecs összecsapást 0–0-nál, a 34. percben szüntette be a küzdelmet a játékvezető. A meccsek 17 órakor kezdődnek.

Mivel az ifjúsági meccsek annak rendje és módja szerint befejeződtek az ominózus napon, ezúttal csupán a felnőttcsapatok lépnek pályára. Egyébiránt érdekes, hogy a rajt óta eltelt időszakban a Tiszabecs programjában heti két bevetés szerepel: a szabolcsi érdekeltségű megye egyes gárdák közül Magyar Kupában egyedül állva maradt legénységnek ugyebár most is jelenése lesz, vasárnap pedig természetesen újabb bajnoki vár rá a Várda SE otthonában. Sőt, hogy a sorozat a folytatásban sem szakad meg: szeptember 8-án hétközi fordulót rendeznek, midőn a keleti végen székelő egyesület a Nagyhalászt fogadja.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!