szon-sportoldal

2007.11.12. 14:06

Törlesztettek a tuzsériak az adóságból

<p>Legutóbb a Baktalórántháza elleni 0–0 alkalmával szerzett pontot a Tuzsér Erdért SE NB II-es futballcsapata. Három vereség és a múlt heti edzőváltás után megszakadt a sorozat, és döntetlent értek el a dunakanyariakkal szemben. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/tuzser32.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Az Erdért SE őszi mutatói</B></A> [.pdf - 35KB]</p>

- A váltást követő két nap során csodát nem tehettünk, azt próbáltuk tudatosítani a játékosokban, hogy a hozzáálláson, az akaráson van mit változtatni – mondta a játékos-edzői minőségbe előreléptetett Dancs Béla, aki hivatalosan a szakosztályvezető Pinkóczi Józseffel együtt irányítja a gárdát még a Szolnok elleni idényzáró előtt is.

– Utolsó hazai meccsünket játszottuk a Vác ellen, a szurkolóinkkal szemben jelentős adóságunk volt, örülök neki, hogy ebből sikerült valamit törleszteni. Azt hiszem, a hajtásra nem lehetett panasz és a játékunk révén a győzelemhez is közelebb álltunk, mint a Vác.

Más kérdés, hogy az ellenfél egy váratlan góllal vezetéshez jutott, de szerencsére sikerült talpra állnunk. Már az első félidőben is adódtak helyzeteink, elsősorban beívelések, kapu előtti kavarodások után, ezért is kértem a szünetben bevetett Fekete Ádámtól, hogy ezen a talajon egy másodpercig se gondolkozzon, ha lövőhelyzetbe kerül. Az egyenlítés előtt szerencsére így tett, így emelt fővel jöhettünk le a pályáról.

Visszatért a csapathoz az ukrán Miroszlav Babjak: a pályafutásának a véget nyáron bejelentő középpályás engedett a csábító szónak és láthatóan jó fizikai állapotban szerepelt csereként a szombati derbin. A szurkolók és a csapattársak „Babája” ígérete szerint a Szolnok elleni vasárnapi meccsen is rendelkezésre áll majd, sőt, a vezetők már beszéltek vele az esetleges tavaszi folytatásról is.

- Bodnár Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!