szon-sportoldal

2007.11.02. 09:10

Kiss-csapat – nagy baktai esély

<p>Baktalórántháza - Nagy pillanat – Kiss-csapat Baktalórántházán. Az NB II-es futballalakulat a szezont harmatosan indító, majd az edzőváltás után feltámadó Ceglédet fogadja szombaton.</p>

Az újonc vendégeket gardírozó Kiss László annyit máris elért, hogy senki nem fitymálhatja le őket: természetesen Baktán halálosan komolyan veszik a meccset.

– Egyértelmű, hogy úgy készülünk erre a meccsre, mint bármely másikra, ránk egyébként sem jellemző, hogy lebecsülnék az ellenfelet, erről szó sem lehet – szögezte Kovács János, a Bakta edzője.

– A ceglédiek szigorúan védekeznek, hat-hét ember rendre ezzel a feladattal lép pályára, felállt védelemel szemben pedig nem csak nekünk, a jobb csapatoknak is nagyon nehéz boldogulni. Mindenesetre bízom benne, hogy meg tudjuk valósítani elképzelésünket, és sikerül megnyerni a mérkőzést. Annyira tömör ugyanis a mezőny, hogy szükségünk van minden pontra, aminek megszerzésére kiváltképp otthon van esélyünk.

A szezon végének közeledtét jelzi, hogy egyre több a sérült a baktai keretben: Arnóczki és Koskovits bokájára gipsz került, míg Illés Gyulának a combja érzékeny.

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!