szon-sportoldal

2007.10.04. 10:28

NYKSE: bajba sodornák a Battát

<p>A Debrecen ellen fej-fej melletti küzdelemben elbukott összecsapás egyértelmű jele annak – fejlődőképes a Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapata. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/bajba-sodornak-a-battat/cn/szon-news-km_01-20071004-101321"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/sysres/sites/szon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /></A></p>

Elvégre a hajdúságiak fényévnyivel jobban állnak minden téren, arról nem beszélve: augusztus derekán senki nem tett volna egy lyukas kétfillérest arra, hogy a romokból újjáépített nyírségi egylet partiban lesz – pláne idegenben – a „szomszéddal”.

Így történt, sőt az NYKSE már győztes meccset is „fel tud mutatni”, mindazonáltal a soros, Százhalombatta elleni hazai fellépéstől sem vár semmi extrát a szakmai stáb. Persze, bizakodni azért lehet...

Amíg a takaró ér

Addig nyújtózkodni, amíg a takaró ér – ez a jelszó manapság a Nyíregyházi

KSE házatáján. Az erősen korlátozott anyagi lehetőségek következtében

egyelőre nem szerződtet új játékost a klub: a vezetőség minden kiadást

alaposan megfontol és a megfelelő háttér biztosítása köti le energiáját.

– A Battáról tudni kell, hogy akárcsak az elmúlt idényben, ezúttal is félelmetesen indult: legutóbb például megverte azt a Tatabányát, amelyet előzetesen erősebbnek ítéltek – vezette fel a pénteken (18 óra) esedékes összecsapást Rácz Sándor, a Nyíregyháza edzője.

– Egy éve az sem tartották kizártnak, hogy ellenfelünk előkelő helyen végez, aztán másként alakult, a végén az alsóházban kötött ki. Most is bravúrosan nyitotta a bajnokságot és előnyére válik, hogy gyakorlatilag együtt maradt a keret: egyedül Bécsi Jánost vesztették el, vagyis folytathatták a korábban elkezdett munkát.

Ahogy ők képesek voltak meglepetésre, mi is szeretnénk érdekessé tenni ezt a mérkőzést, noha a papírforma nem a mi sikerünket ígéri.

Jó hangulatban készültünk a héten, bár az is igaz, hőemelkedés, gyomorrontás miatt akadtak hiányzók, ettől függetlenül remélem, a meccsre mindenki bevethető állapotban lesz. Jó játékra akarunk törekedni, amennyiben ez megvalósul, alighanem izgalmassá tehetjük a meccset..

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!