Szikszó hírei

2012.01.05. 10:09

Új cégben Szikszón a sport, a kultúra, a kommunikáció

Szikszó - Sport, kultúra, rendezvényszervezés, kommunikáció, városmarketing feladatokkal új céget alapított Szikszó önkormányzata a múlt évben.

Szikszó - Sport, kultúra, rendezvényszervezés, kommunikáció, városmarketing feladatokkal új céget alapított Szikszó önkormányzata a múlt évben.Az Ezüst Gázló Sport és Kulturális Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának Kun Attilát nevezték ki. A szervezet sportszakmai vezetője Fata Edina, a kulturális és rendezvényszervezés vezetője Gál Péter, a városmarketing és kommunikációs terület vezetője pedig Maros Éva.

Jelentős sportszakmai referenciákkal került az Ezüst Gázló élére Kun Attila. Az elmúlt 12 esztendőben a Miskolc Városi Sportiskolában dolgozott, ebből 6 évig igazgatóhelyettesként, három évig igazgatóként,az első időszakban pedig kézilabdaedzőként. A sportiskola 1187 gyerek, 15 sportágban 87 csoportban történő sportolásáról gondoskodott. Neve nem ismeretlen a kézilabdarajongók körében. Immár 13 esztendeje edzősködik: két évig a Diósgyőri KC férfi NBI-B-s kézilabdacsapatánál volt, most a Bőcsi KSC női csapatánál. A női ifjúsági válogatott edzőjeként is jelentős sikereket ért el.

Feladatok

Az Ezüst Gázló feladata Szikszón az uszoda, a sportcsarnok és a sporttelep üzemeltetése, valamint az átadott szakmai területekkel kapcsolatos munkák szervezése, elvégzése. Fő feladatuknak az utánpótlás nevelést tekintik: labdarúgás, kézilabda és a kosárlabda szakágakban. Az alapbázis-képzés már beindult, a sportcsarnokban már zajlanak az edzések, hiszen az infrastruktúra és a szakmai edzői háttér is adott. Átgondolják az uszoda ár- és bérletkonstrukcióját, hogy különböző társadalmi rétegeket is meg tudjanak szólítani a tömegsport érdekében. A jövőben erősíteni kívánják a szikszói és a miskolci kistérségben is a szikszói sportcentrum szolgáltatásait, lehetőségeit.  De nemcsak a sport terén szeretnék megcélozni a térségben lévő településeket, hanem az Ezüst Gázló kulturális szolgáltatásaival is.

-BGy-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!