Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.09.30. 22:37

Önkormányzati választás 2010 | Kerületet váltott vitába került

<p>Nyíregyháza - Heves indulatokat váltott ki a lakossági fórumon, az MSzP jelöltje csütörtök este a Zelk Zoltán általános iskolában rendezett lakossági fórumon.</p>

A közel két tucatnyi érdeklődő a nyáron roham munkában elpusztított fákat kérte számon a képviselő jelöltön, (a Ferenc körút végén az ABC előtt) pontosabban az általa képviselt párton. A szóváltásokban néha megbillent a parlamenti stílus, az emberek néha egymás szavába vágva mondták véleményüket. A képviselőjelölt elmondta, most az V-ös választási körzetben indul, korábban a IX-es kerület jelöltje volt, és célja az, hogy azokat az ügyeket, amik hosszú távon Nyíregyháza fejlesztésében fontosak, továbbvigye, (pl a csapadékvíz elvezetés) akár úgy is, ha nem választják meg, akkor remélhetően delegálják a megfelelő bizottságba, és ott lesz lehetősége kifejteni munkáját. Az érdeklődők között volt, aki inkább idő előtt távozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!