Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.12.02. 09:31

Régi fotókat várunk

<p>Nyíregyháza - Az első képek már megérkeztek szerkesztőségünkbe a családi fotóalbumból.</p>

Továbbra is várjuk olvasóink régi fotóit! Olyan, a családi albumban meglévő képeket kérünk Önöktől, amelyek mindannyiunk számára érdekesek lehetnek, mégpedig azért, mert megyénk valamely településén készültek – a (távoli) múltban.

Szeretnénk a múltidézéssel, az emlékek közreadásával a mát és a jövőt ilyen módon is hozzákapcsolni közös történelmünkhöz.

Ebből bizonyára nyilvánvaló, hogy a képeket (elsősorban nem képeslapokat, hanem saját felvételeket) szándékunkban áll közölni a Szabolcs Online-on és a Kelet-Magyarországban.

A képek küldésének többféle módja van

Az egyik a postai (4400 Nyíregyháza, PF. 25., a borítékra, kérjük, írják rá: Régi fotó). A másik: a digitalizált változatot küldik el e-mailben a [email protected] címre. A harmadik: nem küldik, hanem behozzák a fotókat szerkesztőségünkbe (Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 4-6.) és mi a képeket digitalizáljuk, az eredetiket visszaadjuk tulajdonosuknak.

Both Károly nyíregyházi olvasónk fotóján még látható a villamos sín a városháza (akkor városi tanács) épülete előtt.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!