Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.20. 18:02

Egyszerű gázolás bonyolult helyzetben

<p>Vargabokor - Egy kerékpárját toló gyalogost gázolt egy ütközést elkerülni próbáló autós a záróvonalon túl Vargabokornál. <dia width="900" height="700" alt="Egyszerű gázolás bonyolult helyzetben 2008.07.20."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Egyszer__369__g_zol_s_bonyolult_helyzetben_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Egyszerű gázolás bonyolult helyzetben 2008.07.20." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080720vargab_mozi_ps.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Egy személyt vittek kórházba a mentők vasárnap, amikor egy autó elütötte a 36-os főúton.

Az Opel Nyíregyháza felől tartott Nagycserkesz felé, amikor a 44-es km szelvény közelében az előtte haladó Audi hirtelen fékezett. Az ütközés elkerülése érdekében balra kapta a kormányt az autó vezetője és átlépte a záróvonalat, ám az ekkor az Audi takarásából előbukkanó kerékpárját toló gyalogost a bal oldalban elsodorta.

A mentők a sérültet kórházba vitték, a közelben állók szerint alaposan gyanítható, hogy ittas volt, a rendőrség eljárás során tisztázza a felelősség kérdését.

Elzárta az utat a karambolos Suzuki
Vasárnap Sóstóhegyen egy Suzuki ütközött egy villanyoszlopnak, majd beékelődve elzárta az utat.

Halmozott szabálysértések Bujon
Egy kapunak ütközött és felborult egy motor kér személlyel vasárnap Buj belterületén.

Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!