Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.28. 17:05

Anna örök, s úgy tűnik, az Anna-bál is...

<p>Nyíregyháza – Annak örök – írta Juhász Gyula. Nincs ez másképp az Anna-bállal sem, amit immár hatodik alkalommal rendezett meg a Borbányai Baráti Kör a Margaréta utcai közművelődési színtéren. <dia width="900" height="700" alt="Anna örök, s úgy tűnik, az Anna-bál is... 2008.07.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Anna__r_k__s__gy_t__369_nik__az_Anna_b_l_is/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Anna örök, s úgy tűnik, az Anna-bál is... 2008.07.28." /></a></dia></p>

Állt a bál Borbányán!

Az est fénypontja természetesen a szépségkirálynő és bálkirály-választás volt. A zsűri döntése alapján végül Katona Mária fejére került a korona, két udvarhölgye Lukácsné Kató Judit és Papp Istvánné lett.

Gyebrószki János zsűrielnök különdíjjal köszönte meg Kovács Viktória szoprán és Takács Julianna zongoraművész előadását, akik csodálatos operettekkel tették feledhetetlenné az idei mulatságot.

A Borbányai Mulattató, Novák Gyula élőzenész jubileumi előadást prezentált a nagyérdeműnek, hiszen félszázadik alkalommal foglalta el méltó helyét a szintetizátor és mikrofon mögött.

- Palicz István -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!