Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.08. 16:46

Ultibajnokság Nyíregyházán!

<p>Nyíregyháza - Először, és – az érdeklődés alapján – garantáltan nem utoljára, hagyományteremtő szándékkal városi ultibajnokságot rendez november végétől a Nyírsuli Kht. Nyíregyházán, a Pacsirta utcai Póker Kávézóban. <dia width="850" height="630" alt="Ultibajnokság Nyíregyházán! 2007. 11. 08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ultibajnoks_g_Ny_regyh_z_n__2007__11__08_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Ultibajnokság Nyíregyházán! 2007. 11. 08." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/Ultibajnoksag_Nyiregyhazan.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

Egy-egy versenynapon 6, összesítettben 10 ezer forintot vihet haza az első helyezett.

A sajtótájékoztatón elhangzott: az ultitorna november 25-én, vasárnap reggel veszi kezdetét, s jövő év februárjában ér véget. – A bajnokság célja, hogy népszerűsítse az ultijátékot és önfeledt kikapcsolódást szerezzen minden résztvevőnek. A játék a Magyar Ultiszövetség kiírása szerint, svájci rendszerben zajlik.

Minden versenynapon 7 fordulót tartunk, a nap győztese a legtöbb pontot szerzett személy lesz. A Nyíregyháza Város Ulti Bajnok cím tulajdonosa és a további helyezettek pénzjutalmat kapnak. Az alkoholfogyasztást megtiltottuk a verseny alatt, hogy a kártyások a legtöbbet tudják kihozni magukból – mondta el Leányvári Attila, a Nyírsuli programszervezője.

- Palicz István -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!