Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.09. 15:25

Útonállók Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Csütörtökön éjjel az Ószőlő után kiraboltak egy 22 éves fiatalembert. A sértett este 10 óra körül hazafelé tartott, amikor azt vette észre, hogy két férfi követi. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/szazezret-koveteltek/cn/szon-news-km_01-20071021-034332"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/sysres/sites/szon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><STRONG>Százezret követeltek</STRONG></A></p>

Hátulról megragadták, mire ő megpróbált elmenekülni, de megbotlott és a földre esett. Az egyik támadó kést szorított a nyakához és értékeit követelte. A fiatalember odaadta telefonját, amivel a rablók elfutottak.

A sértett elmondása alapján az egyik elkövető 180-185 cm magas, átlagos testalkatú, sötét szemű és rövid sötét hajú férfi volt, sötét nadrágban és sötét tolldzsekiben vagy mellényben. Társa szintén kb. 180 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő göndör szőkésbarna hajú férfi. Ő fekete nadrágot és fekete vászonkabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval tudja segíteni a nyomozást, jelentkezzen a nyíregyházi kapitányság élet- és ifjúságvédelmi alosztályán, hívja a (42) 524-600 telefonszámot vagy a 107-et!

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!