Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.19. 15:49

Keresik a Kossuth utcai rablókat

<p>Nyíregyháza - Rablás miatt ismeretlen tetteseket keres a Nyíregyházi Rendőrkapitányság. November 3-ára virradóan a Kossuth utcán két fiatal pénzt követelt egy 17 éves fiútól.</p>

A sértettet megfenyegették, a falnak lökték, majd egyikük lefejelte és elvették mobiltelefonját.

Az egyik elkövető kopasz férfi, kb. 16-20 éves, sportos testalkatú, nagydarab, kb. 180 cm magas. Jellegzetessége a nagyon elálló fülei, melynek felső része áll el. A feje teljesen kopasz, borotvált. Az elkövetéskor sötét színű dzsekit és sötét nadrágot viselt.

A másik elkövető kb. 2-3 cm hosszú közép barna zselézett hajú, kb. 16-18 éves, kb. 170 cm magas, normál testalkatú, álla hegyes, kék szemű. Az elkövetéskor világos, krémszínű dzsekit viselt, melynek mellrészén keresztbefutó kb. 1,5 cm széles sötét csík volt, mely a karrészen is folytatódott.

 

A rablás miatt nyomozást folytató Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki információval rendelkezik az ismeretlen tettesről, jelentkezzen az Életvédelmi Alosztályon, hívja a (42) 524-600 telefonszám 23-65 mellékét, vagy a 107-es segélyvonalat!
- Fullajtár András -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!