Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.16. 09:57

Dióhéjban innen-onnan

<p>Újfehértó - Az újfehértói önkormányzat közmeghallgatást rendez, amelyen a település lakói is elmondhatják észrevételeiket, javaslataikat.</p>

Újfehértó

Az újfehértói önkormányzat nyilvános képviselő-testületi ülés keretében közmeghallgatást tart november 29-én 18 órától a Zajti Ferenc Művelődési Központ színháztermében. Tóth András polgármester először Újfehértónak a Dél-Nyírségi Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulásban végzett tevékenységéről ad tájékoztatást, majd az önkormányzat elmúlt évben hozott közérdekű döntéseiről szól.

A közmeghallgatáson szó lesz továbbá a tervezett fejlesztésekről is. A rendezvényen a lakosság is tehet közérdekű bejelentéseket, illetve a város lakói elmondhatják javaslataikat, észrevételeiket, s feltehetik kérdéseiket is.

Demecser

Az elmúlt hónapokban megszépült és kibővült a Demecseri Oktatási Centrum, hiszen a nagyarányú felújítás során új aula, étkező, sportcsarnok épült. Az oktatási intézmény új helyiségeinek az ünnepélyes átadása november 23-án 14 órától lesz a DOC Gimnázium aulájában. Avató beszédet mond Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára.

Az avató ünnepségen közreműködik Gazda László, a regionális területfejlesztési tanács elnöke és Paládi Jenő, a NYÍRÉP Kft. ügyvezetője. Az új sportcsarnokban az avatás után, pontosabban 16 órától kézilabda-mérkőzés lesz.

- M. Magyar László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!