Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.10.10. 17:53

Lesodródott, majd ütközött a szemből érkezővel

<p>Szerda délután egy Audi haladt a 4-es főúton Záhony felől Nyíregyháza irányába. <dia width="850" height="630" alt="Lesodródott, majd ütközött a szemből érkezővel 2007.10.10."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lesodr_dott__majd__tk_z_tt_a_szemb__337_l__/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Lesodródott, majd ütközött a szemből érkezővel 2007.10.10." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/berkeszmozi_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

A 302-es km. szelvény után a jármű vezetője egyelőre tisztázatlan okból egy őt előző jármű manővere közben jobbra lehajtott az úttestről.

Az útpadka kavicsai megperdítették az autót, ami a menetirány szerinti bal oldalra átsodródva nekiütközött egy vele szemben közlekedő Renault bal oldalának. Az ütközés következtében a Renault felborult és több tíz métert csúszott a tetején.

Az Audi az ütközés után nekihajtott a korlátnak, arra felkapva pár métert csúszott, majd a kukoricásba esett. Személyi sérülés nem történt!

A két jármű teljesen összetört. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 4-es főutat lezárták, a forgalmat Berkesz településen keresztül terelték. A műszaki mentésben a kisvárdai tűzoltók vettek részt.

Kapcsolódó cikkek:

A biztonságos közlekedésről tanácskoztak a szakemberekkelet 15:40
Nyíregyháza - Újabb állomásához ért az a munkamegbeszélés, aminek célja, hogy az Európai Unió elvárásainak megfelelően csökkenjen a közlekedési balesetek száma. Részletes program   

Baleset a balesetmegelőzés jegyébenkelet 15:29
Nyíregyháza - Munkatársunk éppen a Nyíregyházán rendezett biztonságos közlekedésről szóló megbeszélésre tartott szerdán reggel, mikor két balesetről kapott hírt, így "úticélját" megváltoztatva a közlekedési balesetek helyszínére sietett.  
Autóra esett a motor kelet 15:00
Nyíregyháza - Autóra esett a motor szerda délelőtt egy közúti baleset nyomán Nyíregyházán.  
Négy sérült egy karambol nyomán Nyírbogdány határábankelet 14:31
Nyírbogdány, Székely - Szerda délelőtt két Suzuki ütközött egymásnak a 4-es főúton, s az egyik autó a karambol elejétől árokba sodródott.  

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!