Sport

2018.11.03. 19:57

Labdarúgó NB I - Sima Honvéd-siker Kisvárdán

Kisvárda - A tabellán második Budapest Honvéd sima, 3-0-s győzelmet aratott a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 13. fordulójában.

Kisvárda - A tabellán második Budapest Honvéd sima, 3-0-s győzelmet aratott a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 13. fordulójában.

OTP Bank Liga, 13. forduló:

Kisvárda FC-Budapest Honvéd 0-3 (0-1)

Kisvárda, 2685 néző, v: Solymosi

gólszerzők: Holender (32., 70.), N Gog (79.)

sárga lap: Sassá (13.), illetve Baráth (45.), Gazdag (67.)

Kisvárda:

Minca - Melnik, Beriosz, Vári, Anderson - Lucas, Protic (Mitosevic, 88.) - Gosztonyi (Ilic, 57.), Misic (Milevszkij, 74.), Sassá - Horváth Z.

Honvéd:

Gróf - Batik, Kamber, Baráth - Heffler, Gazdag, Hidi, Bamba (Bánó-Szabó, 73.), Kukoc (N Gog, 60.) - Danilo, Holender

Az első játékrészben a vendégcsapat volt aktívabb támadásban, s ennek köszönhetően egygólos fővárosi vezetéssel vonulhattak el a szünetre a felek. A Kisvárda a bekapott gólig nem sokat mutatott, aztán valamelyest magára talált, de egyenlítenie nem sikerült.

A fordulás után nem változott jelentősen a játék képe, a hazaiak nem jelentettek komoly veszélyt Gróf kapujára, a félidő derekán pedig egy kontrából a Honvéd megduplázta góljainak számát.

A hajrához közeledve egy védelmi hibát kihasználva újra eredményes volt a fővárosi együttes, s végül megérdemelten vitte el a három pontot Kisvárdáról.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!