Sport

2018.08.23. 09:29

MVLC: Ketten megjöttek, hatan még nem

Miskolc - Bedő és Misic már klubjában, a PannErgy-MVLC-ben készül a bajnoki rajtra.

Miskolc - Bedő és Misic már klubjában, a PannErgy-MVLC-ben készül a bajnoki rajtra.

Két játékos csatlakozott a PannErgy-MVLC férfi vízilabdacsapatához. A miskolci gárda négy hete kezdte meg a felkészülést a 2018/19-es évadra, és a hét elejétől az Európa-bajnokságot megjárt két pólós, Bedő Krisztián, aki a magyar válogatott tagja volt, valamint Sasai Misic, aki Montenegró színeiben harcolt a kontinensbajnokságon, immár klubcsapatával tréningezik. De érkezésükkel ­messze nem teljes az MVLC kerete, ugyanis nem kevesebb mint hat játékos még később csatlakozik.

A hatokról

Bachner András, a Pann­Ergy-Miskolci VLC szakmai vezetőjének elmondása szerint Mizsei Márton és Vismeg Zsombor a magyar junior válogatottal készül az augusztus 26. és szeptember 2. között a fehéroroszországi Minszkben megrendezésre kerülő korosztályos Európa-bajnokságra.

– Van négy játékosunk, akik a berlini felnőtt Világkupára készülnek a válogatottjainkkal – mondta Bachner András. – Vadovics Viktor és Nagy Ádám a magyar keret tagjai, Ognjen Stojanovic Szerbia, Alex Bowen pedig az Egyesült Államok csapatával edz jelenleg, és elviekben szeptember 16-a előtt nem találkozhatunk velük Miskolcon, lévén ekkor ér véget a Világkupa.

ÉM-BCS


A magyar válogatottról

A meglehetősen speciális nyári válogatott szezon újabb szakaszához érkezett: három héttel a barcelonai Európa-bajnokság után hétfőn a korábban meghirdetett keret teljes létszámban megkezdte felkészülését a szeptemberi, berlini Világkupára. Marcz Tamás szövetségi kapitány és stábja 14 játékosnak tartott edzést, közülük kerül majd ki az utazó 13 pólós.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!