Sport

2017.07.07. 15:15

Hivatalosan már 21 fős a Mezőkövesd Zsóry FC kerete

Mezőkövesd - Négy játékos is szerződést hosszabbított Mezőkövesden, de csak hárman maradnak.

Mezőkövesd - Négy játékos is szerződést hosszabbított Mezőkövesden, de csak hárman maradnak.

A labdarúgó NB I jövő heti bajnoki rajtjára készülő Mezőkövesd Zsóry FC szombaton az NB II-es Szolnoki MÁV FC ellen tartja bajnoki főpróbáját 11.30-tól. Az utolsó edzőmeccsük előtt álló dél-borsodiakkal négy labdarúgó is szerződést hosszabbított, akik közül hárman maradnak a klubnál, negyedikük pedig ott és úgy folytatja, ahogy eddig. Fótyik Dominik és Tóth Bence plusz egy évet írt alá a múlt hónap végén lejárt szerződését követően, míg Szeles Tamás három évre kötelezte el magát a kövesdiekhez. A negyedik aláíró a kapus Rybansky László volt, aki az előző évadban az NB II-es Békéscsaba 1912 Előre FC-nél szerepelt kölcsönjátékosként, és ez a kövesdiekkel történő egyéves hosszabbítás után sem változik, ugyanide adták őt kölcsön. Hír még a csapat háza tájáról, hogy ezen a héten már nem edzett a kövesdiekkel az a két szlovákiai labdarúgó, Tomás Majtan és Rajmund Mikus, akiknek a jelenlegi állapotára volt kíváncsi Radványi Miklós, a zsórysok szakvezetője.

Jelen állás szerint Fótyik, Tóth B. és Szeles mellett Dombó, Hudák, Gohér, Farkas D., Sulek, Strestik, Veselinovic, Baracskai és Tujvel marad az előző évi gárdából, új fiúként pedig Brasen (szlovákiai, Dunaszerdahelyi AC), Pillar (szlovákiai, FK Senica), Novák (Vasas, legutóbb Gyirmót kölcsönben), Keita (szenegáli, AOK Kerkyra), Lázár P. (csapat nélkül), Vadnai (MTK Budapest), Köböl (szlovákiai, STC Salgótarján), Szalai A. (Rapid Wien) és Krnác (szlovákiai, Slovan Bratislava) csatlakozott.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!