Sport

2016.02.07. 20:54

ÓAM-Ózdi KC: drámai csatában szerzett győzelem

Kétszer vezetett az ÓAM-Ózdi KC együttese Balassagyarmaton, a férfi kézilabda NB I/B tavaszi nyitányán.

Kétszer vezetett az ÓAM-Ózdi KC együttese Balassagyarmaton, a férfi kézilabda NB I/B tavaszi nyitányán.

Rögtön az elején, 1-0-ra, és közvetlenül a lefújás előtt, 30-29-re. Az ózdiak győztes találatát öt másodperccel a végső sípszó előtt szerezte meg Fekete László. A piros-kékek harcos, küzdelmes találkozón nagyon értékes két ponttal gazdagodtak.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 14. forduló

Balassagyarmati Kábel SE – ÓAM-Ózdi KC

29-30 (15-12)

Balassagyarmat, 300 néző. V.: Bujdosó Z., Mihály A.


Balassagyarmati Kábel SE: DJUKANOVIC – DUZSI D. (6), Tihanyi R. (-), Kajdy (-), Dóczi D. (1), ALBERT TÓTH (7), Szabó A. (2). Csere: Szabó T. (3), Tokai (-), Székely K. (6), Vizler M. (4), Bán D. (-), Bécsi M. (-). Edző: Győrffy Sándor.

ÓAM-Ózdi KC: Tóth K. – Cupkovic (3), Horváth Sz. (-), Sándor R. (4), SZILÁGYI D. (5), FEKETE L. (7), Menyhárt M. (3). Csere: Losonczi (k), Scitovszky T. (-), Frey T. (1), Dukic (2), Csépányi G. (3), Nyeste B. (2). Edző: Szakál György.


Győrffy Sándor: - A sors igazságtalansága, hogy vesztesen hagytunk el a pályát. Végig vezettünk a mérkőzésen, nem játszottunk alárendelt szerepet, a hajrára viszont egy kicsit elfogytunk. A fiúknak is azt mondtam, hogy erre a teljesítményre a tavaszi idényben lehet építeni, úgyhogy ne keseredjenek el a mostani mérkőzés miatt. Gratulálok az ózdiaknak, a harcos mérkőzésen megszerzett két ponthoz.

Szakál György: - Nagyon boldog vagyok, nem csak azért, mert győzelemmel kezdtük a tavaszi idényt, hanem azért is, mert ez a sikert egy remek játékerőt képviselő ellenfél otthonában értük el. Az első félidőben nehezen értük utol magunkat, de a fordulás után rendeztük a sorokat, és izgalmas körülmények között szereztük meg a két pontot. Kiegyenlített mérkőzésen, öt másodperccel a lefújás előtt született meg a győztes találat. Gratulálok mindenkinek, igazi csapatmunka volt.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!