Sport

2015.01.26. 16:31

DVTK: Krstic játszott, Kvekveskiri távozott

Miskolc - Harmadik felkészülési mérkőzését játszotta a Diósgyőri VTK hétfőn délután, az ellenfél ezúttal a szlovák másodosztályú 1. FC Tatran Presov gárdája volt.

Miskolc - Harmadik felkészülési mérkőzését játszotta a Diósgyőri VTK hétfőn délután, az ellenfél ezúttal a szlovák másodosztályú 1. FC Tatran Presov gárdája volt.

A diósgyőri klub tájékoztatása szerint a szakmai stáb elköszönt a próbajátékon lévő grúz Iraklij Kvekveskiritől, a holland Julian Jenner pedig kisebb betegség miatt hagyta ki az edzőmérkőzést. Pályára lépett ugyanakkor a szerb Milos Krstic, akivel a DVTK megegyezett, így hamarosan hivatalosan is a piros-fehérek játékosa lehet.


Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK - 1. FC Tatran Presov 0-1 (0-0)

Miskolc, Diósgyőri Stadion új műfüves pálya. Játékvezető: Kátai Gábor (dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás).

DVTK: Antal - Okuka, Eperjesi, Kádár, Husic - Marjanovic, Egerszegi, Krstic, Gosztonyi - Takács T., Griffiths. Vezetőedző: Sivic Tomislav.

Tatran Presov: Maros - Kacala, Dzurík, Ivanko-Macej, D. Lesko, Lipták, P. Jacko, P. Leso, D. Jacko, Kralovic, Dupkala. Vezetőedző: Stanislav Varga.

Csere: Antal helyett Rados, Okuka helyett Szalai V., Marjanovic helyett Bacsa, Takács T. helyett Barczi, Dupkala helyett Micherda és Lipták helyett Kerestes mind a 46., Griffiths helyett Grumic, Egerszegi helyett Ho-Young és Gosztonyi helyett Bognár I. mind az 58., Kralovic helyett Stasko a 65., D. Lesko helyett Hirka a 74., Eperjesi helyett Bori és Husic helyett Németh M. a 69., Ivanko-Macej helyett Kovalcik a 82., Kacala helyett Jopek a 89. percben.

Gólszerző: Stasko (0-1) a 74. percben.


Sivic Tomislav: Kicsit tompák voltunk ma, ami várható volt, de elégedett vagyok, mert nagy terhelés után játszottunk mérkőzést. Tegnap is kétszer két órában edzettünk, alapozunk a bajnokságra. Sok szép támadást vezettünk, melyekből sajnos nem tudtunk gólt szerezni. Egy agresszív ellenféllel játszottunk ma, ami jól jött nekünk, mert a bajnokságban is ilyen meccsek várnak ránk. Nem az eredmény a lényeg, hanem az, hogy előre léptünk, jó irányba haladunk.


Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!