Sport

2014.11.30. 22:59

A Kövesd nyerte a megyeit

A férfi kézilabda NB I/B 11. fordulójában a két borsodi együttes egymás ellen lépett pályára.

A férfi kézilabda NB I/B 11. fordulójában a két borsodi együttes egymás ellen lépett pályára.

A sereghajtó Mezőkövesdi KC U23 végig vezetve, végül két góllal nyert az enervált teljesítményt nyújtó Ózdi KC-val szemben.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 11. forduló

Mezőkövesdi KC U23 - Ózdi KC

32-30 (19-14)

Mezőkövesd, 200 néző. V.: Szécsi M., Szőke I.


Mezőkövesdi KC U23: SIPOS - KOVÁCS P. (11), KOVÁCS B. (5), Nakhayenka (1), Pavlovics (3), Herczegh (5), HORVÁTH L. (-). Csere: Albecz (-), Kiss R. (4), Dusza (3), Edző: Molnár Ferenc.

Ózdi KC: Losonczi - Harkó (3), Kalics (3), Fekete (11), Gyuris P. (4), Nyeste (7), Scitovszky (-). Csere: Tóth K. (k), Bárdos P. (1), Kocsis R. (-), Nagy P. (1), Szakál D. (-), Kóródi K. (-).1 Edző: Szakál György.


Molnár Ferenc: - Nagyon örülök ennek a győzelemnek, már régebben is megérdemeltük volna. Végig vezettünk a mérkőzésen, és bár voltak hullámvölgyek, a hajrában végre felénk billent a mérleg nyelve.

Szakál György: - Gratulálok a hazaiaknak, mert akaratban felénk nőttek ezen a találkozón. A kulcsembereink közül többen is betliztek, ezt pedig ebben az osztályban senki ellen nem bírjuk el. Nem játszottunk jól, ezt pedig tetézte a három kihagyott bűntető, ami szintén meglátszik a végeredményen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!