Sport

2014.10.31. 09:10

DVTK: Leisztinger extra vállalása

Miskolc - Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója, a következőt mondta el a holland középpályás, Julian Jenner szerződtetéseinek körülményeiről.

Miskolc - Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója, a következőt mondta el a holland középpályás, Julian Jenner szerződtetéseinek körülményeiről.– Amikor megtudtuk, hogy FTC nem hosszabbít Julian Jennerrel, akkor felvettük a kapcsolatot az ügynökével, és sokoldalú megbeszélést folytattunk, ám akkor még nem tudtunk bizonyos feltételeket, elvárásokat teljesíteni, és nem is akartunk ezekbe belemenni, annak ellenére hogy tudtuk, hogy kiváló labdarúgóról van szó. Ezeket a megbeszéléseket azonban nem zártuk le, időről időre folytattuk. Voltak megszakadások ebben a párbeszédben, amelyek újraéledtek, egészen addig, amíg mindkét fél számára elfogadhatóvá nem váltak a szerződés feltételei. Mi kifejezetten őt szerettük volt megszerezni, mert Jenner egy posztspecifikus játékos, aki a csapatunkba beleillett volna. Ha kronológiailag nézzük, akkor a nyári beszélgetéseknél a klub számára kedvezőbb szerződést tudtunk most kötni, mert időközben sikerült sok információt megosztani a labdarúgóval, így más, nem csak anyagi motivációs feltételek játszottak szerepet a döntésében.

Az Észak-Magyarország azon értesülésére, amely szerint a játékos szerződtetésében a klub kvázi többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás jelentős szerepet vállalt, az hangzott el Árki Gábor válaszaként, hogy a nagyvállalkozó a korábban elfogadott költségvetésen túl extra forrást biztosított a játékos megszerzéséhez.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!