Sport

2014.05.20. 07:46

Bükki Hegyi Maraton: Hosszabbított előnevezés: május 21-ig!

Miskolc - Jó néhányan jelezték a rendező Marathon Club SE felé, hogy lemaradtak a 22. Bükki Hegyi Maraton - Kisgyörgy Ádám Emlékverseny május 17-i kedvezményes előnevezéséről, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy - azonos nevezési díjakkal - négy nappal meghosszabbítják a határidőt!

Miskolc - Jó néhányan jelezték a rendező Marathon Club SE felé, hogy lemaradtak a 22. Bükki Hegyi Maraton - Kisgyörgy Ádám Emlékverseny május 17-i kedvezményes előnevezéséről, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy - azonos nevezési díjakkal - négy nappal meghosszabbítják a határidőt!Azok a 10,5; 21,2; 42,3; 4x10,5 km-es távok egyikére vállalkozó futók, akik Miskolcon, a Majálispark- Királyasztalnál kijelölendő versenyközpontban szeretnék átvenni a képen látható versenypólót, május 21-én, szerdán, éjfélig küldjék el elektronikus nevezésüket a www.hegyimaraton.hu honlapra.

Azok a minimaratonosok, akik a verseny napján szintén szeretnék megkapni az egyedi emblémázott pólót, május 21-ig rendeljék meg azt a www.hegyimaraton.hu oldalon.

Természetesen június 6-án, pénteken 15-19 óra és június 7-én, szombaton, 7.30-10 óra között a helyszínen is lehet majd nevezni, de a helyszínei nevezés díja nem tartalmazza a verseny pólóját. A helyszíni nevezők 1500 forintért rendelhetik majd meg a pólót, melyet postai úton juttatnak el hozzájuk.

További információk a plakáton (nagyobb méretért katt a képre!):


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!