Sport

2014.03.03. 16:05

Ózdi KC: szerencsés győzelem

Ózd - Erre a győzelemre nem lehetnek büszkék az Ózdi KC játékosai. Csupán annak örülhetnek, hogy megszakadt az NB I/B-s férfi kézilabda-csapat négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozata.

Ózd - Erre a győzelemre nem lehetnek büszkék az Ózdi KC játékosai. Csupán annak örülhetnek, hogy megszakadt az NB I/B-s férfi kézilabda-csapat négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozata. Mindenki könnyebb mérkőzésre számított vasárnap délután, de a sereghajtó Gödöllő kemény feladat elé állította a piros-kékeket. A rengeteg kihagyott ziccer és lehetőség miatt végig szoros volt a találkozó, amelyet végül egyetlen góllal sikerült megnyerni az ózdiaknak.

Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 17. forduló


Ózdi KC - Gödöllői KC 28-27 (15-15)

Ózd, 400 néző. V.: Szécsi, Szőke.


Ózdi KC: Losonczi - Kocsis R. (3), Panyi L. (4), Barta D. (1), Papp G. (1), FEKETE L. (10), Scitovszky T. (2). Cser: Tóth K. (k), Ponyi Z. (4), Kocsis Cs. (3), Koscsó Á. (-), Bárdos P. (-), Kóródi K. (-). Edző: Szakál György.

Gödöllői KC: Tóth B - Kocsis D. (4), Markó I. (-), Mikita (6), Stranigg F. (-), Széles B. (-), Győrfi Z. (4), Csere: Nemes A. (k), Kátai Zs. (5), DOMONKOS A. (5), Soós Z. (1), Bagó P. (2), Edző: Bartos Gábor


Szakál György: - Ha a szélső ziccereinket belőttük volna, akkor könnyedén, tíz góllal nyerjük meg a mérkőzést. Többször is bebiztosíthattuk volna a sikert, de állandóan magunkra húztuk az ellenfelet, és saját magunknak tettük nehézzé a hajrát. A sereghajtó ellen kötelező volt a győzelem, ami görcsössé tette az egész csapatot. A tavaszi idényben eddig mindig közvetlen az összecsapás előtt kellett a védelmet átszervezni, a hirtelen kialakult játékos hiány miatt.

Bartos Gábor: - Nem biztos, hogy vége van még ennek a mérkőzésnek, meg kell néznünk a videó felvételt és értékelnünk kell a látottakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!