Sport

2014.01.14. 12:40

Nem emelnek árat a DVTK csúcsmeccsére

Miskolc - Ugyanannyiért lehet megtekinteni az Európa Kupa nyolcaddöntőt, mint a többi meccset.

Miskolc - Ugyanannyiért lehet megtekinteni az Európa Kupa nyolcaddöntőt, mint a többi meccset.Úgy tűnik, ha jól játszik a csapat, és jó az ellenfél, akkor van érdeklődés, az Európa kupás ellenfelünk pedig erős gárda – jegyezte meg Szabó István, az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapatának technikai menedzsere, akinél arról érdeklődtünk, hogy hasonlóan jó nézőszámot remél-e a csütörtöki Universitesi Istanbul elleni FIBA Európa Kupa nyolcaddöntő első meccsén, a miskolci városi sportcsarnokban 17.15-kor kezdődő találkozón, mint amennyien a múlt szombaton kint voltak a csarnokban, az euroligás szlovák együttes, a Good Angels Kosice ellen.

A technikai menedzsertől megtudtuk, hogy a török csapat elleni mérkőzésre – annak ellenére, hogy ez lesz a mostani évad eddigi csúcsmeccse – sem változtatnak a belépés feltételein, vagyis a 14 év alattiak és a 65 év felettiek ingyen mehetnek be a csarnokba, a kosárlabda bérletesek éves belépőjük felmutatásával (a focimeccsekre érvényes DVTK bérletek viszont már nem érvényesek), mindenki más a 800 forintos egységárú biléta megvásárlásával. A pénztárak és a miskolci városi sportcsarnok kapui 75 perccel a kezdés előtt, vagyis 16 órakor nyitnak, és azok, akik gépkocsival érkeznek figyeljenek arra, hogy a könyvtár és a temető közötti részen 18 óráig parkolási díjat kell fizetniük. Mivel az összecsapást a Digi Sport élőben közvetíti, így azok sem maradnak le az összecsapásról, akik valami miatt nem tudják a helyszínen megtekinteni a találkozót.

Jönnek a törökök

Az összecsapás játékvezetői a cseh Petr Hrusa, a román Ciprian Stoica és a bolgár Milen Cvetkov lesznek, akik hasonlóan a török csapathoz, szerdán „landol" Miskolcon. Az Universitesi Istanbul az előrejelzések alapján népes delegációval érkezik, a diósgyőriek által a részükre kötelezően biztosítandó 18 szálláshely mellett további 8 fő részére adtak le foglalást.

– Hogy pontosan mennyien jönnek azt nem tudni, csak annyit, hogy nagy buszt, vagyis 40 főset kértek a Budapest és Miskolc közötti útra – tudtuk meg Szabó Istvántól.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!